Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Vitara 93 Model 1600cc 16 Valf; Beyin ?..

Ynt: Suzuki Vitara 93 Model 1600cc 16 Valf; Beyin ?.. Ve şunu da bildirmek istiyorum ben pazar olması nedeniyle kendi ustama götüremedim başka bir usta ilgilendi arabamla,bir tek buji nedeniyle silindir kapağı değişmek zorunda kaldı(çıkma 850 tl) şimdide beyin değişecek (bulabilirsem tabii)...

2. M

Suzuki Vitara 93 Model 1600cc 16 Valf; Beyin ?..

93 model 1600 16 subap suzuki vitara 2 hafta önce buji yuvasının dişleri aşındığı için silindir kapağı değiştirildi ancak sökülürken mi yoksa toplanırken mi bilmiyorum, beyine kısa devre yaptırmışlar ve tamir edilebilecek durumda olmadığını söylüyorlar.beyin bulamıyoruz bana yardımcı olabilecek...
  3. M

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? 4 L - 1.6 Vitara/Otomatik - 99 - Voltran - 25 kr/km (karma) - 15 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim orsa - 1.6 Vitara/Düz - 93 - Atiker - - 12...

4. M

Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü şenol beyin tablosundaki değerler tamamen doğru arkadşlar.orada emme 3 egzost 4 inc olarak yazılı,milimetrik,yani türkiye de kullanılan 8 emme 13 egzost ayarıdır,lakin uygun çakı yok,1993 te ustama gönderilen (japonya dan)yetkili servis kitaplarında da aynı...
  5. M

Vitara Son Sürat

Ynt: Vitara Son Sürat ben de 93 1.6 jlx 5 k var hocam,9000 km önce motor yenilendi,orta uzun rot ve direksiyon power ı değişti,tekerlekler 1 beden büyük normalden 225/70 r 15 c ... bir hafta önce çok sinirlenmiş bir mevzuya,balıkesir çevre yoluna çıktım,kendimi kaybetmiştim adeta(ki hiç tavsiye...

6. M

Suzuki Yedek Parça Teknik Destek İstiyorum

SİTEDE KİM O ANDA ONLİNE BELLİ DEĞİL NEREDEN BAKICAM ÇÖZEMEDİM,BEN DE SUZUKİ VİTARA 93 5K VAR,YENİ ALDIM ADANADAN.ORTA UZUN ROT LAZIM ACİL.BALIKESİR DEYİM VE BURADA İMKANLAR ÖZELLİKLE SUZUKİ İÇİN KISITLI.BİRKAÇ JAPON PARÇACI VAR AMA ONLARDA HİÇ BULUNMUYOR ZATEN VE ARTIK NERELERİ ARIYORLARSA TEL...

7. M

1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk...

Ynt: 1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk... ya bu sitede yeni suzuki sahibi olanlara gerek teknik gerekse motor yedek parça vs. yardımcı olabilecek kimler var.. HAKAN IRIKLI,hemen her konuda bilgi sahibi çünkü tüm konularda en güzel saptamaları o yapmış. benim yedek parça problemim...
  8. M

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...
  9. M

Vitara JLX Roofrack

Ynt: Vitara JLX Roofrack ya hocam 300 tl sipariş verdim dediniz roofrack ı,nereden sipariş ettiniz yazar mısınız lütfen çok ihtiyacım var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri