Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Birbirinden güzel kitapları bir döngü halinde okuyorum yine... Bu bana bir kitabı alıp saatlerce okumaktan daha çok keyif veriyor... Böyle olunca kitapların okuma süresi uzuyor ama olsun. Bu çok da problem değil benim için...
Bazen tekli koltukta, Bazen çalışma masasında bazen da kanepede yatarak kitap okurum. Değişik pozisyonlarda ve yerlerde okumak her zaman keyiflidir. Karavanda okumayı özellikle çok severim. Karavanın önünde yazın, okuma keyfi yapmak da zevklerim arasındadır.
Okuma hobim ve karavan hobim benim birbiri ile güzel bağdaşan hobilerim. Zaman zaman bu hobileri beraberce yapıyorum.
Ayrıca ben bir parka veya doğaya gidip oracıkta okumayı da pek seviyorum. Beni bu yönden mutlu eden pekçok yer ANKARA'da mevcut...
İyi geceler arkiler! Kendinize iyi bakın... İftira eden oçocuklarını asla kafanıza takıp hasta olmayın. İyiler de her zaman lazım hepimize...
Sevgiler...
Kaybedilmiş hiçbir anım yok. Bütün anlarım bana ait ve vazgeçilmez anlar olarak yaşandılar hayatımda. Hesapsız sevebilen, dostlarını her şeyden evvel görebilen bir insanım. Evet kazık yedim ama bu beni dost olmaktan vazgeçiremedi. Ben kampçı dostlarının dostu olan Yücel HOCA'yım. Kampçılık ve Karavancılık Dünyasına pekçok şeyler kattığımı düşünüyorum. Ama asıl gerçek ben gittikten sonra ortaya çıkacak. Şimdilik sadece var gücümle kampçı dostlarımın iyiliği ve faydasına çalışmaya devam ediyorum.
Merhaba arkiler,
Bugün sabah kayıntısına kendime hazır patatesli rulo böreklerden yapıyorum.
Bugün serbest günüm. Evimdeyim. Biraz hastayım. Arada öksürüyorum.
Okulla ilgili işlerim var. Zaman zaman onları yapıyorum.