Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Okuldaki bütün öğrencilere verdiğim sınıf için performans notlarının ölçütlerini tamamladım. Zor işlerimden birisiydi. Bitti çok şükür. Zaman zaman dinlenip zaman zaman işlenmeye devam ediyorum...
Bu söze katılıyorum. Gitmek istediğim her yere kitaplarımı da götürürüm. Asla naz yapmaz her yere gelirler. Şarj istemez, Yiyecek su istemezler sadece yüzlerini açar ve okursunuz.
Benim karavancılık hayatımda kitap ve kitapla yaptığım keyiflerin çok önemli bir yeri vardır arkilerim...
Arkiler bugün Kampçıdost Ahmet EFE ile birlikte FISTIK'taydık. kahvaltı ettik ve kahve içtik. Bir kampçıdost ile beraber olduğuma çok mutlu oldum. Fıstık, Ayaş'taki en güzel pastane, cafe... Başka da yok zaten herhalde...
Ben kampçıdostlarımla kamp dışında da buluşup güzel etkinlikler yapmayı pek severim. Ben kampçı dostlarımın kampçı dostuyum. Bizde her şey dostluk için sevi için. Hiçbir ters durumumuz olduğu yok... Gayet onurlu şerefli haysiyetli güzel insanlarız. Biz kampçı ve karavancıyız. Hayatımıza özgürce devam ediyoruz arkiler...