Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mt lastik aranıyor 30-9.5-15
235/75/15 federal mt var ebat değişikliğinden satmak durumundayım 5x139 suziki cant la birlikte cant lastik 900 istiyorum sadece lastik isterseniz 700 ilanlar ve malum sitede ilanım var
bildiğim kadarıyla bunlar atmosferik motor(2,8).. hararet yaptırmak imkansıza yakın.. ve yine bildiğim kadarıyla nıssan çift kabinlerde de aynı motor ve şanzıman kullanılıyor. toyatanın yanı sıra nıssan da araştırın derim. her ikisi de tabiri caiz ise ölmez ömür araçlar. habirde...
Ynt: SATILIK FEDERAL MUD TERRAIN LASTIK TAKIMI
alan satan hayrını görsün.. 4 yıldır cj de kullanıyorum bitiremiyorum.3cm yarık birşey değil bence içten destek atılır yola devam... fiyat uygun. 16 jantım olsaydı pathfınder için alırdım kaçırmazdım hayırlı satışlar..
Ynt: t-max vinç
bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m...
bildiğim kadarıyla araca takılacak vincin araç ağırlığından en az 2 katı olması gerekiyor.(fazlasınında zararı olmaz tabiki). yani 800 kğ. lık samurai 950 kğ lık nıva 1000 kğ lık tekkapı vitara ve jimny de makara yardımıyla kullanılabilir diye düşünüyorum ki nıvada...
Ynt: Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı
http://www.hepsiburada.com/Liste/pinguin-bora-3-cadir/productDetails.aspx?productId=spormyd924&categoryId=19102
bu çadırı geçen sene 180 lira almıştım bu siteden ve çok menunum.kesinlikle su geçirmez quechayı denemedim çadırda ama...
bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m...
evet aynısı..... ama satış içinde satış oldu reklam oldu ne kadar doğru yaptınız bilemem. üstelik burada 907 kğ lik yazıyor satıcı 700 kg diyor bizim aldığımız firmada 960 diyor hangisi doğru bilemem. ama gördüğüm kadarıyla lada niva yı makara desteği ile çamurdan...
sevgili olgun bey 8000 lbs lik adı warn diye bilinen ve üzerinde warn yazan vincin 675 tlik olanıda var 1300 tl olanıda var. bu ürünü alın yada almayın. deneyimlerime bilgilerime dayanaraktan söylüyorum bilginize.....
tüm gezenbilir ailesine selam.
ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç...