Arama sonuçlarınız

1. grsl06

Mt lastik aranıyor 30-9.5-15

Ynt: Mt lastik aranıyor 30-9.5-15 235/75/15 federal mt var ebat değişikliğinden satmak durumundayım 5x139 suziki cant la birlikte cant lastik 900 istiyorum sadece lastik isterseniz 700 ilanlar ve malum sitede ilanım var

2. grsl06

Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

bildiğim kadarıyla bunlar atmosferik motor(2,8).. hararet yaptırmak imkansıza yakın.. ve yine bildiğim kadarıyla nıssan çift kabinlerde de aynı motor ve şanzıman kullanılıyor. toyatanın yanı sıra nıssan da araştırın derim. her ikisi de tabiri caiz ise ölmez ömür araçlar. habirde...
  3. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç güncel

4. grsl06

SATILIK FEDERAL MUD TERRAIN LASTIK TAKIMI

Ynt: SATILIK FEDERAL MUD TERRAIN LASTIK TAKIMI alan satan hayrını görsün.. 4 yıldır cj de kullanıyorum bitiremiyorum.3cm yarık birşey değil bence içten destek atılır yola devam... fiyat uygun. 16 jantım olsaydı pathfınder için alırdım kaçırmazdım hayırlı satışlar..
  5. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m...

6. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç konuyu baştan takip etmeyenler belli oluyor okursanız sevinirim

7. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç bildiğim kadarıyla araca takılacak vincin araç ağırlığından en az 2 katı olması gerekiyor.(fazlasınında zararı olmaz tabiki). yani 800 kğ. lık samurai 950 kğ lık nıva 1000 kğ lık tekkapı vitara ve jimny de makara yardımıyla kullanılabilir diye düşünüyorum ki nıvada...
  8. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç güncel
  9. grsl06

Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı

Ynt: Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı http://www.hepsiburada.com/Liste/pinguin-bora-3-cadir/productDetails.aspx?productId=spormyd924&categoryId=19102 bu çadırı geçen sene 180 lira almıştım bu siteden ve çok menunum.kesinlikle su geçirmez quechayı denemedim çadırda ama...

10. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç dediğim gibi difransiyelleri otutturursa çıkarmaz. ama otturmazsa çıkarır.

11. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç güncel.
  12. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç link yollayınca yanlış anlaşıldı.satışlarınızıda takip edince. amaç farklıydısa siz kusura bakmayın iyi satışlar.

13. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç doğrudur... teşekkürler bilginiz için
  14. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m...
  15. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç evet aynısı..... ama satış içinde satış oldu reklam oldu ne kadar doğru yaptınız bilemem. üstelik burada 907 kğ lik yazıyor satıcı 700 kg diyor bizim aldığımız firmada 960 diyor hangisi doğru bilemem. ama gördüğüm kadarıyla lada niva yı makara desteği ile çamurdan...

16. grsl06

t-max vinç

Ynt: t-max vinç sevgili olgun bey 8000 lbs lik adı warn diye bilinen ve üzerinde warn yazan vincin 675 tlik olanıda var 1300 tl olanıda var. bu ürünü alın yada almayın. deneyimlerime bilgilerime dayanaraktan söylüyorum bilginize.....
  17. grsl06

t-max vinç

tüm gezenbilir ailesine selam. ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç...
  18. grsl06

35x13.5x15 maxsis mudzilla...

Ynt: 35x13.5x15 maxsis mudzilla... lastiklerin daha yakın görüntüsü yokmudur acaba hiç birşey anlaşılmıyor.. birde son fiyat ne olur acaba

19. grsl06

silvestone mt 117 (31/10.50/15)

Ynt: silvestone mt 117 (31/10.50/15) lastikler satılmıştır. gezenbilir ailesine teşekkürler. ilan silinebilir...
  20. grsl06

silvestone mt 117 (31/10.50/15)

Ynt: silvestone mt 117 (31/10.50/15) güncel....kalan 1 takım (2010 10uncu haftası tarihli)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri