Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aradım aradım bir türlü denk gelmedi..Tekne çekmem için acilen çeki demiri lazım oldu ben de kendim yapmaya karar verdim. 60x60 4mm kutu profil aldım 110 cm (15 TL) plazmada 8 mm sacdan yan levhaları kestirdim (30TL) yerine monte etmek için 4 tane metrik 12 somun ve 2 tane metrik 12 vida aldım...
fotoğrafını eklemiş olduğum jeep bir kaç ay önce internette satılık ilanlarındaydı. ilanın süresi dolduğu için kaldırılmış. araç karamandaydı. Aracın sahibini bilen varsa telefon numarasını yazarlarsa memnun oluruz. teşekkürler
Ynt: Grand Cherokee Kapı Menteşe Pimleri Ve Kapı Fitilleri
kapı pimlerini ve sarı burçlarını e baydan satın aldım. 4 tanesi kargo dahil 60 tl ye mal oldu 15 günde geldi şu anda garajdalar kapıyı söktüm.fotolarını eklemeye çalışacağım.saygılar.
Ynt: Hummer'ım
Kaputu getirmeye 2000 USD istemesinler mi? ???
amerikadan kargo şirketi Online hesaplama motoru koymuşlar internet sitelerine.ölçüler ve ağırlığı veriyorum ücret 750 usd çıkıyor. ne olur ne olmaz arayıp bi sorim dedim. iyi ki sormuşum. Amerikada e baydaki satıcı kaputun ücreti...