Arama sonuçlarınız

1. barisgorgun

Mini Yelkenli Katamaran

Merhabalar. Yelken yapmak amacı ile bir araştırmaya girdim. Geçtiğimiz sene ADB ve KMT ehliyetlerimi aldığım ve 5-6 saatlik pratik yelken derslerimi tamamladığım için öncelikle ufak bir yelkenli ile başlamayı düşünüyordum. Fakat hem başlangıç maliyetleri hem de istanbul için barındırma ve...

2. barisgorgun

AT lastik için jant küçültme

Ynt: At Lastik İçin Jant Küçültme Araç Rexton-W. Seçimimi, yanağı 60 a çıkartmak sureti ile cooper discoverer at3 olarak kullandım. gayet memnunum şimdilik. tabi kara çamura çok denk gelmedik mevsim itibariyle. Bir ara eski araçta Pirelli Scorpion AT kullanmıştım. Lastik çok kısa sürede...
  3. barisgorgun

AT lastik için jant küçültme

Tüm arkadaşlara merhaba. Bir konuda kararsız kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. Şöyle ki bir aylık aracımın üzerinde 255/60/R18 asfalt lastikleri mevcut. Ağır off-road olmasa da araziye giriyorum haftasonları. Dolayısı ile belki yaz mevsimini geçiririm fakat en azından sonbaharda bir takım...

4. barisgorgun

Satılık 2008 Grand Vitara 2.0

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 Evet, sanırım öyle piyasa. Kısa sürede istediğiniz fiyata bir müşteri bulursunuz umarım. Selamlar.
  5. barisgorgun

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 teşekkür ederim. beklemek istemedim fazla, 42 de anlaştık.

6. barisgorgun

Ynt: Satılık 2008 Grand Vitara 2.0 Merhaba. Araç satılmıştır, ilginiz için teşekkürler.

7. barisgorgun

Merhabalar. 2008 model JLX-AL donanımlı aracımı satıyorum. Araç 48,000 kmde. Değişen parçası veya kazası yok. Çayır çimen kar dışında araziye girmedi, temiz kullanıldı. Yorgun bir araç değil. Bostancı Grand Oto'dan Battal ve Ahmet ustalarım aracı bilirler, bilgi almak isteyen arkadaşlar...
  8. barisgorgun

Ankada'da expertiz yapabilecek usta

Merhaba. İstanbul'da yaşıyorum, Ankara'daki bir pathfinder için görüşüyorum. Aracı görmek için Ankara'ya gittiğimde expertiz için gösterebileceğim bir usta var mı tavsiye edebileceğiniz? Teşekkürler, selamlar..
  9. barisgorgun

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Merhaba. Pirelli scorpion AT kullandım 2 sene kadar. ilk yıl sonunda lastik özelliklerini kaybetti, sertleşti ve aracı hayli yormaya başladı. Tabi bunu at3 ile değiştirdiğimde farkettim. Karda başarılı AT3. Asfalt konforu da oldukça...

10. barisgorgun

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Çok teşekkürler. Benim iş biraz acil oldu. Yola çıkacağım son anda belli oldu ve değişim şarttı. Bayram arifesi cumartesi günü öğlene doğru bayileri arayıp sormaya başladım ki zaten hiçbirinin elinde yok, fabrikada var, bayramdan sonra...

11. barisgorgun

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Merhaba. Geçtiğimiz haftasonu 235/65/r17 ebatında cooper at3 A/T lastik aldım. Eski lastiklerle (pirelli scorpion A/T) değiştirdikten sonra çekiş, gürültü ve hissiyatta inanılmaz bir fark oluştu pozitif yönde. iki seneye yakın arabaya...
  12. barisgorgun

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? iki modeli de kullandım/kullanıyorum. "hafif gezi, piknik vs kullanılabileceğini" söyleyenlere takılmayın. başka bir çıkarı vardır muhtemelen. veya bilgisi yoktur bu konuda ama belli etmek istemiyordur. 2006+ modeller konfor ve güvenlik bakımından 2005-...

13. barisgorgun

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Şüphesiz, çöl ötleğeni çok daha büyük bir piyango. Bize de rastgelir birgün umarım. Çok selam.
  14. barisgorgun

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Merhaba, geçtiğimiz sene de çölde yaşadığı bilinen bir türümüz olan küçük alamecek'e rastlanmıştı Karadeniz kıyısında bir subasar ormanda.. Bu arada elinize gözünüze sağlık..
  15. barisgorgun

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Selam, pirelli scorpion a/t (atr değil) aldım 235/65/17 ebatta. Bir ihtimal bulabilirsiniz. Fakat en mantıklısı sanıyorum janı 16 ya çekerek alternatifleri artırmak olur. Nitekim gelen giden birşey yok 17 jantta...

16. barisgorgun

Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu +1 sadece "kick-down" yapıp devir birden arttığında birkaç kez benzine geçmişti diye hatırlıyorum. Ayarla halloldu.. Hayırlı olsun ..
  17. barisgorgun

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Araç değişikliği .. 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  18. barisgorgun

Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Merhaba, Bostancı sanayiide 2A BRC istasyonunda iki aracıma da (2004 2.0 / 2010 2.0 grand vitara) LPG uygulaması yapıldı. Konusunun uzmanı kişiler olduğu izlenimini edindim. iki aracı da uzun süre LPG ile...

19. barisgorgun

MOGANDA BİR VİTARA

Ynt: MOGANDA BİR VİTARA Selamlar, Mogan hep aklımda, günübirlik cesaret edebilirsem göç bitmeden bir ctesi gelmeyi düşünüyorum.. Konuyu gördükten sonra biraz daha cesaretlendim.
  20. barisgorgun

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz selam. 70 yanaklı bir lastiğin tepki süresi ne kadarsa BFG ninki de o kadar olacaktır. Arazi lastiği ile yaptığınız ani manevralar özellikle yüksek hızlarda risk taşır. Son olarak, benim bu lastikte yaşadığım tek dezavantaj, ıslak ve çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri