Arama sonuçlarınız

1. Photomania

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Dursun usta lastiklerin hayırlı olsun.... Memnun kalacağına eminim , bende falken kullanıyorum , asfaltta da kullandığım için AT desenlisini tercih etmiştim gerek yol ve yol dışı gerekse fiyat performansı açısından gayet başarılı. Sanırım biraz...

2. Photomania

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Aykut Karadere Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 - Bursa Memleket: İstanbul Semt: Beykoz Meslek: Fotoğraf İlgi Alanı: Fotoğraf, seyahat, off-road, sinema, tarih, deniz, kitaplar. Araç : Grand Cherokee ZJ 4.0 lt (1997)
  3. Photomania

Büyük - Geniş Lastiklerin Avantajları, Dezavantajları ?..

Ynt: Büyük - Geniş Lastiklerin Avantajları, Dezavantajları ?.. Eğer hard offroad yapılmayacaksa , tek araç olarak hizmet edecekse ki şehir içi ,dışı, ekspedisyon gibi ; fabrika çıkışı yazan ölçülerin 1 ya da 2 daha büyüğü olursa ideal olur gibi geliyor. Tabi 2 veya 3 yükseltme uygulanırsa. Her...

4. Photomania

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... [PHOTOMANIA] aslı böyledir... Fotoğraf tutkusu anlamına gelir. 2004 yılında profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenmeye karar verdiğimde benim için bu logo uygun görüldü :). Küçük yaşta hobi olarak başlayan uğraşım zamanla tutku haline gelip yaşamımın...
  5. Photomania

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Öncelikle okulunuz , bölümünüz hayırlı olsun. Eğer siz yaklaşık 120-130 binlerde bakımlı , hor kullanılmamış , motoruna el deymemiş , sizden önceki sahipleri periyodik servis bakımlarını ihmal etmemiş bir WJ bulursanız...

6. Photomania

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Bende halen henüz 14 yaşındayken kulandığım parçalanan Zenit' i mi saklarım (benim tarafımdan parçalanmadı ki , benim için de ilerki yıllarda muhabirlikde işime yarayan ilk önemli deneyimdir) , sonrasında Zenitin diğer üst modelleri , Pentaks...

7. Photomania

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yahu öyle deme mümkün olduğunca dikkat çekmeden yazmaya çalışıyorum , biraz zıplarsam bende enseye şaplağı yerim , o yüzden teknik gidiyorum ama , sizlerde özellikle Jeep bölümüne epey bir hareket kattınız iyi de oldu hani.... Uzun zamandır yazmayan...
  8. Photomania

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Alpaslancığım , kardeşim inan bir an düşündüm ama önceden haber de vermediğim için bir dahakine haberli gelirim dedim.... Bir de Nişantaşına fotoğraf yetiştirmem gerekiyordu , dolayısıyla zaman kısıtlı olduğu için uğrayamadım...
  9. Photomania

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Sevgili Serkandan aldığım 5 cm lik takozlarla aracı biraz yükselttim... Her ne kadar orjinal amortisörlerlerle kullanılabililicek olsa da , ön ve arka amortisörleri değiştirerek yanal salınımı biraz olsun engelleyip aracın daha stabil kalmasını sağladık...

10. Photomania

Türkçe'yi Nasıl Yozlaştırdık ?

Ynt: Türkçe'yi Nasıl Yozlaştırdık ? Konuyla ilgilenen arkadaşlar RYD nin sitesinden faydalanabilirler ; http://www.ryd.org.tr/

11. Photomania

Türkçe'yi Nasıl Yozlaştırdık ?

Ynt: Türkçe'yi Nasıl Yozlaştırdık ? http://www.ryd.org.tr/popup_yazarlik.html (Konuyla ilgilenen arkadaşlar için...........) :) 2006 yılı itibariyle RYD nin organizasyonunda yaptığımız bir çalışmaydı. Görsel olarak verilen mesajla istediğimiz etkiyi uyandırmışdık. Çok olumlu geri dönüşler...
  12. Photomania

1996 Cherokee 2.5 İçin Yardım ?..

Ynt: 1996 Cherokee 2.5 İçin Yardım ?.. Bence de 4.0 lt xj en doğru seçim olur... bende ilk XJ kasaya bakmışdım fakat 2 yıl öncesi fiyatlar bu kadar makul değildi , sonrasında uzun aramalardan sonra biraz da tesadüfen Türkiye de az sayıda bulunabilen XJ motoruna ve şanzımanına sahip ZJ kasa...

13. Photomania

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Ben aracımda Falken kullanıyorum... Bf aramalarım sonuçsuz kalınca alternatiflerini araştırdığımda AT olarak gerek fiyat , gerek asfalt ve gerekse arazide Falken'in kullanışlı olacağını düşünmüşdüm , yaklaşık 5000 km oldu gayet memnunum , asfaltta...
  14. Photomania

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Size önerim yetkili servise durumu açıklayıp yardımcı olmalarını rica etmeniz. Ben de aynı sorunla uğraşmışdım , Master servisden Uğur bey sağolsun yardımcı oldu , servisin antetli kağıdına kaşeleriyle birlikte...
  15. Photomania

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Çağlar bey teşekkür ederim iltifatınız için.... ZJ min yanına bir de lexus um olsaydı siz o zaman görecektiniz bendeki sevgi ve coşku patlamalarını.... aracınız çok güzel keyifle, güle güle kullanın...

16. Photomania

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? İşde ve özelde kullandığım tek aracım.... parçası ucuz , bakım maaliyetleri düşük , içini dışını rahatsızlıklarını biliyoruz , lpg ile 1.6 lt benzinli aracın yaktığını yakıyor , güvenli , hızlı daha ne olsun.... vergisi biraz yüksek o kadarda olacak...
  17. Photomania

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Bende wj kasanın zj kadar araziye girebileceğini düşünmüyorum... wj daha seri ve hızlı bir makinaya sahip. 4.7 lt makina 100 binden sonra yağ eksiltmeye başlar ki 200 binlerde çoğu motor yenilemesi ister ( istisnalar...
  18. Photomania

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Şanzıman yapıldıktan sonra yaklaşık 27 bin km itibariyle şanzıman yağı ve filitresi değişti.... bundan sonraki yağ değişiminin periyodu daha uzun olacak.... yağ da filitre de beklediğimden çok daha temiz çıktı....

19. Photomania

93 Grand Cherokee Yardım

Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım Kendisine sorarım , eğer uygun görürse neden olmasın...
  20. Photomania

BF Goodrich 31X10,50X15'' A/T Bulunmaz Hint Kumaşı mı?..

Ynt: BF Goodrich 31X10,50X15'' A/T Bulunmaz Hint Kumaşı mı?.. Bulduğunuz ölçüyü hemen alın derim... Malum bir ara doların yükselmesi , kriz derken ithalat yapan firmalar stokta ürün tutmadı dolayısyla yurtdışına kimse sipariş geçmedi. Lastik bulunamamasının tek nedeni bu. Bende bundan yaklaşık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri