Arama sonuçlarınız

1. E

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak İnto the wild filmini izlemelisin önce. Senin düşünceni gerçekleştirmiş bir insanın hayatından esinlenerek yapılmış bir film

2. E

Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek

Ynt: Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek gözüm korkmadı değil ama turlarla çıkmayı denicem ben suan sarıkamışta yaşıyorum rakım 2300m yükseklik konusunda bir problem yaşicağımı zannetmiyorum ben daha çok güvenlik açısından çekiniyordum ancak daha önemli detaylar varmış uygun ve güvenilir bir turi...
  3. E

Ynt: Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek dağcılık konusunda fazla bir bilgim yok netten okuduğum kadarıyla kolay bir dağ olduğunu sanmıştım sadece azmim ve kuvvetim sayesinde başarabileceğimi düşünmüştüm ancak galiba buda yetersiz gibi görünüyor en iyisi turla gitmek olcak galiba. bildiğiniz uygun ve...

4. E

selam arkadaşlar ağrı dağına bireysel olarak çıkabilirmiyim yardımcı olursanız sevinrim
  5. E

arazide ipad kullanımı?

ipad veya bazı tabletlerde bulunan gps modülü arazide işe yarar mı? şehir içinde sağladığımız topografik görüntü gibi arazi üzerindede yerimizi bulabilirmiyiz? selamalar..

6. E

laptop+gps+google earth uydu görüntüsü

laptop google earth ve gps üçlüsnü kullanarak gerçek görüntülü navigasyon sağlamaya çalışıyorum ancak kullanacağım gps markasından tutun bunları uygulayacak proglamlara kadar bir cok bilgiye ihtiyacım var

7. E

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi benzinliden dizele çevirmek maaliyet brokrasi randuman vb. sebeplerle zor demişsiniz. ancak? bu zorluk zaten aracınızın üzerinde bulunan benzinli motoru çeşitli parçalarla değiştirip dizele çevirmekten mii? yoksa benzinli motoru atıp yerine yeni...
  8. E

mercedes gd 300 hakında?

selamlar sadece sehir içi ve uzun yollarda kullanmak üzere, 86 model 5 kapı gd serisine yakıt ve performans açısından en uygun motor hangisidir?
  9. E

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım peki 5 kapılı mercedes gd için uygun bir motormudur bu? ayrıca bıkmadan verdiğiniz cevaplar için ayrıca teşekkür ederim

10. E

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım performans açısından? yani kaç basar dayı bu:))

11. E

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım 605 motorların özelliği ne oluyor?
  12. E

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? cesur yürek

13. E

Düşük Dadyasyon / Motorola mpx200

dünyadaki en az radyasyon yayan modeldir http://www.mobile-phones-uk.org.uk/sar.htm temizdir çalışmasında herhangi bir problem yoktur dış kapak üstünde küçük bir çatlak var şarjı 1-1.5 gün gidiyor ürün beklediğiniz gibi değilse kargo size ait olmak şartıyla 1-2 gün içinde geri...
  14. E

1986 Model GD 300

Ynt: 1986 Model GD 300 hayırlı olsun iyigünlerde binin
  15. E

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi bıraktığım güne şükürler olsun şu an aklımın ucundan bile geçmiyor kafada bitirin AKLINIZA GETİRMEYİN. eğer sigara içmiyeceğim derseniz beynimizde sigara kavramı oluşuyor ve beynimiz vücüdumuzu sigara içmeye hazırlıyor yani içmicem deseniz bile kafamızda...

16. E

Altimetre (Yükseklik Ölçer)

Ynt: Altimetre (Yükseklik Ölçer) bilgi için teşekkürler birde bazıı saatlerde bu özellik bulunuyor bunların doğruluk derecesi hakkında bilginiz varmı
  17. E

Altimetre (Yükseklik Ölçer)

selamlar altimetreler hakkında bilgisi olan varsa paylaşımını bekliyorum yanılma payları varmıdır varsa nekadardır? güvenilir markalar? dijital güvenilir olurmu? vs.
  18. E

Denizden Gelen Domuzlar Balıkçıları Şok Etti!

Ynt: Denizden Gelen Domuzlar Balıkçıları Şok Etti! avcılar tarafından sahıl kesiminde sıkışan domuzlar çareyi denize atlamakta buluuyorlar

19. E

Mercedes G ve Peougeot 307 Takas

Ynt: Mercedes G ve Peougeot 307 Takas cem abi verdiğin bilgiler benim için altın değerinde çok teşekkür ederim saygılarımla
  20. E

Mercedes G ve Peougeot 307 Takas

Ynt: Mercedes G ve Peougeot 307 Takas ibrahim bey yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aracı günlük kullanımım için almak istiyorum öğrenci olduğum için hem az yaksın hemde tatillerde memlekete giderken uzun yolda beni yolda bırakmasın istiyorum. Offroad amaçlı kullanmayacağım için ön...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri