Arama sonuçlarınız

1. ali emre

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın tanbay bey hoşgeldiniz sizi burda görmek ne guzel gezenbilirde avlarınızdan bir bölumunu paylasırsanız seviniriz dört gözle beklemeye gectim

2. ali emre

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Feridun merhaba balık raporlarını özlemiştim seni burda görmek guzel
  3. ali emre

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın , eger bu hafta sonu musait olan arkadaslar şile kabakoz sahilinde kalkan avına beklerim

4. ali emre

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın deniz bey cevap vermedi ama ben vremeye calısayım kıyıdan avlanmak için il tarım mudurlugunden amatör balıkcı belgesi alabilirsiniz şimdilik kıyıdan av için bu belge gerekli ama soran yok eger tekne ile cıkacaksanız ve bu...
  5. ali emre

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın sayın mirkan eger cekme karavan arıyorsan tasiş istanbul yada ankara bölgede biradet cekme karavan var herseyi hazır hemde fiyat olarak 650 tl cıvarında 800 verip ugraşmanıza gerek yok :D

6. ali emre

20-25.000 TL'ye Kadar Modifiyeli Arazi Aracı Arıyorum

Ynt: 20-25.000 TL'ye Kadar Modifiyeli Arazi Aracı Arıyorum merhaba ilgilenirseniz 1997 nissan pathfinder aracım var satabilirim

7. ali emre

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın - AMATÖR BALIKÇILAR AB’YE GİDİYOR - BALIKTA SON UMUT: “AB KOMİSYONU” - BU KEZ DE, BALIK AYIBI AB KAPISINDA - Denizlerdeki av yasağı uygulamasının, geçen sene 15 gün geciktirilerek başlatılmasını protesto eden balık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,206
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.