Arama sonuçlarınız

1. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) evet ne yazık ki şu an karavan imalatcılarıda üretim yapamıyor her hangi bir ürticiyi arayın alacagınız cevap bu dogrultuda olacakdır arkadaşlar BEN ACABA KARAVANCILARIN SİVİL BİR DERNEK OLARAK sanayi bakanlıgına bu konuda...

2. E

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) merhaba arkadaşlar ne yazıkki şu anda fabrika cıkısı dışında hiç bir degişiklik yapılamıyor nedende van olarak alınıp münübüse ceverdikleri için otomotivcilerin işine gelmediği söyleniyor yani anlayacagınız mevcut yasayı...
  3. E

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) hoş bulduk arkadaşlar ruhsat konusunda minübüs ve karavan arasında taşıt vergiside fark var ne yazıkki ülkemizde 4X4 jiiplerle karavanlar lüks sayılıyor ve vergisi yüksek ve yüksek model araçlarda ciddi bir vergi var aynı...

4. E

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) arkadaşlar ben emekli polisim inanın polis olarak o kadar katı degilliz ruhsat konusunda karşılıklı saygı içerisinde inananın hoş görümüz vardır ama kaza anında allah göstermesin hukuki sorun için bişe diyemem ama ruhsatda...
  5. E

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) merhaba hadi kardeşim banada bi cesaret ver bende başlayım şimdiden kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri