Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
uzun araştırmalar sonucunda fiyat performans bakımından en uygun bulduğum lafuma summertime 2/3 çadırı bugün aldım
ve yeni çadıra kavuşmanın heyecanı ile evimin salonuna kurdum.
aslında kurma amacım birazda çadırı kontrol etmeyi istememdir. sonra 3 ay sonra çadırı açıp haydaaa nerde...
Ynt: Garmin Topo Türkiye
ilginiz için teşekkürler... ben zaten haritayı satın aldım...(navcity 2008-7)
google earth de hazırladığım rotaları RouteConverter programıyla garmin datasına çevirip mapsource aracılığıyla gps e atıyorum...
benim istediğim aynı haritaya ikinci kez para vermemek...
Ynt: Google Earth to GPS
google rotanızı 1 saniyede garmin datasına dönüştüren program RouteConverter.jar (1823 KByte).
aşşadaki linkten alın free ve kullanımı oldukça kolay kmz uzantılı dosyayı gdb formatına dönüştürüyor...
denenmiş
http://www.routeconverter.de/download.html
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
sinekahve ile trabzondan herkese selamlar ... trabzona yolu düşen olursa sinek cafeyi sorsun orada tuncayı bulsun