Arama sonuçlarınız

1. C

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Değerli büyüğümüz Hüseyin Pelit'e Allahtan gani gani rahmet diler, geride kalan ailesine başsağlığı dilerim. Cevdet ÇELİKÖRS

2. C

Geçmiş olsun

Değerli büyüğümüz Hayati Kaplan'a geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Cevdet Çelikörs
  3. C

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Levent bey Biz de 2 kişi katılacağız. Motokaravan Cevdet Çelikörs

4. C

Vefat .

Ynt: Vefat . Başınız sağolsun, allah geride kalanları sabır ve sağlık versin Cevdet Çelikörs
  5. C

Kurban Bayramı Alternatif Tatil Duyurusu.

Ynt: Kurban Bayramı Alternatif Tatil Duyurusu. Merhaba Arkadaşlar Böyle güzel geziler düzenleyen ve düzenlemelere katkıları olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Tüm dostlarımın şimdiden kurban bayramını candan kutlarım Cevdet Çelikörs

6. C

Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011) Merhaba Cevdet Çelikörs cevdetkerim İstanbul Motokaravan 2 kişi katılmak istiyorum

7. C

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Merhaba dostlar Hepimiz için hayırlı olsun. Birliktelikten kuvvet doğar. Sapanca gezimizdeki katılım beni çok duygulandırdı. Böyle güzel günlere hep beraber dileklerimle. Sağlıkla kalın. Cevdet ÇELİKÖRS
  8. C

Avrupa'ya Bir...İki..

Ynt: Avrupa'ya Bir...İki.. Değerli karavancı dostlar Ben Ağustos ve eylül ayında avrupa turu düşünüyorum. Bu turda Düsseldof'daki karavan fuarınada gitmek istiyorum. Katılmak isteyen arkadaşlarla program yaparız. Karavan fuarınıda görmek şartıyla her türlü geziye uyarım. Tanışmak ve geziye...
  9. C

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Değerli Dostlarım Karavanla hafta sonları yapacağınız geziler katılmak istiyorum. Haberdar ederseniz sevinirim. Saygılarımla. Cevdet Çelikörs

10. C

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Değerli dostlarım Sitedeki yazışmaları elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. Ancak hepsine elimden geldiği kadar cevap vermeye çalıştım ama işlerimin yoğun olması nedeniyle fazla cevap yazamadım...

11. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Merhaba Yusuf kardeş karavan yapımı işlerini ara sırada olsa izliyorum. Allaah kolaylık versin en güzeli insanın kendi karavanını kendisinin yapmasıdır. Bitince zevkine varacaksın. Nasıl gidiyor. Kolay gelsin. Cevdet Çelikörs
  12. C

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Değerli Gezenbilir site yönetimi ve değerli karavancı dostlarım Ben motokaravana dönüşüm projelerini reklam amaçlı yazmadım, karavancı olduğum için ve doğru bilgi edinmeniz için yazdım.Sevincimi sizlerle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri