Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Değerli büyüğümüz Hüseyin Pelit'e Allahtan gani gani rahmet diler, geride kalan ailesine
başsağlığı dilerim.
Cevdet ÇELİKÖRS
Ynt: Kurban Bayramı Alternatif Tatil Duyurusu.
Merhaba Arkadaşlar
Böyle güzel geziler düzenleyen ve düzenlemelere katkıları olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Tüm dostlarımın şimdiden kurban bayramını candan kutlarım
Cevdet Çelikörs
Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)
Merhaba
Cevdet Çelikörs cevdetkerim İstanbul Motokaravan 2 kişi
katılmak istiyorum
Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz
Merhaba dostlar
Hepimiz için hayırlı olsun. Birliktelikten kuvvet doğar. Sapanca gezimizdeki katılım beni çok duygulandırdı.
Böyle güzel günlere hep beraber dileklerimle. Sağlıkla kalın.
Cevdet ÇELİKÖRS
Ynt: Avrupa'ya Bir...İki..
Değerli karavancı dostlar
Ben Ağustos ve eylül ayında avrupa turu düşünüyorum. Bu turda Düsseldof'daki karavan fuarınada gitmek istiyorum.
Katılmak isteyen arkadaşlarla program yaparız. Karavan fuarınıda görmek şartıyla her türlü geziye uyarım. Tanışmak ve geziye...
Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri
Değerli dostlarım
Sitedeki yazışmaları elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. Ancak hepsine elimden geldiği kadar
cevap vermeye çalıştım ama işlerimin yoğun olması nedeniyle fazla cevap yazamadım...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Merhaba Yusuf kardeş
karavan yapımı işlerini ara sırada olsa izliyorum.
Allaah kolaylık versin en güzeli insanın kendi karavanını kendisinin yapmasıdır.
Bitince zevkine varacaksın. Nasıl gidiyor. Kolay gelsin.
Cevdet Çelikörs
Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri
Değerli Gezenbilir site yönetimi ve değerli karavancı dostlarım
Ben motokaravana dönüşüm projelerini reklam amaçlı yazmadım,
karavancı olduğum için ve doğru bilgi edinmeniz için yazdım.Sevincimi sizlerle...