Arama sonuçlarınız

1. S

Alınık G Vitara 3 Kapı Otomatik

Arkadaşlar herkese iyi günler eşime bi araç almayı planlıyorum G vitara 3 kapı otomatik 2004-2005 gibi mümkün olduğunca temiz ve az km li olursa sevinirim bu arada kısıtlı bir bütçeye sahibim (21.000) . 05058254191

2. S

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Ellerinize emeklerinize sağlık kolay gelsin
  3. S

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Kolay gelsin

4. S

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Siz vaktiniz olduğunca aracınıza yaptıklarınızı paylaşın, bilinki izleyici kitleniz çalışmalarınızdan önemli ölçüde haz alıyor. Ellerinize, emeklerinize bilgi ve tecrübe alışverişiniz için ayrıca teşekkürler.
  5. S

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ellerinize emeklerinize sağlık. Harika bi iş çıkarmışsınız

6. S

Yağmurda Araba Sürmek

Ynt: Yağmurda Araba Sürmek Verdiğiniz bu değerli bilgiler için teşekkürler

7. S

Hava Trafik Sitesi (canlı )

Ynt: Hava Trafik Sitesi (canlı ) Ellerinize sağlık
  8. S

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Derneğimiz hayırlı uğurlu olsun.
  9. S

Ürgüp’dten Amanos’a Küçük Kapadokya

Ynt: Ürgüp�dten Amanos�a Küçük Kapadokya Ne diyebilirimki memleketimi oldukça güzel gezmişsiniz ama görülecek birçok rota daha olduğunu söylemek isterim

10. S

Hangi yeni nesil dizel motor daha ekonomik ?..

Ynt: Hangi yeni nesil dizel motor daha ekonomik ?.. Kangoların motorlarının zayıf olduğunu biliyorum hele eski kangolar milletin iliğini sömürdü. Bizzat 2006 model 1.3 doblom var şu an 90.000 km civarında daha en ufak bir problemi olmadı bakımları her zaman zamanında ve tam yapılır bununda...

11. S

Olympus C480 - Ses Problemi

Ynt: Belki yeri değil ama sormak zorundayım makinamda ses problemi var Makinamı alır almaz güzel bir de çanta aldım hiçbir zamanda yanımdan ayırmadım, dediğiniz doğru muhtemelen içerisine toz vb gitmiştir artık bi çözüm bulmaya çalışıcaz teşekkürler
  12. S

Ynt: Belki yeri değil ama sormak zorundayım makinamda ses problemi var Kesinlikle sürtünme sesi

13. S

Fotoğraf Makinam Açılırken Ses Çıkarıyor?

Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...
  14. S

Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...
  15. S

Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?..

Ynt: Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?.. Bende 2006 model 2. kasa doblo var km de 30.12.2010 itibariyle şehir içinde 6.2lt yakıyordu şu an 24.01.2011 itibariyle 6.5 lt yakıyor. Tabi havanın etkisi ve 3-4 km geçmeyen bi mesafede bu veriler alınıyor motor tam anlamıyla ısınmadan duruyor

16. S

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Allah kolaylık versin hayırlı bayramlar
  17. S

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) İlginize teşekkürler en kısa zamanda uğramaya çalışıcam
  18. S

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) Arkadaşlar muhteşem bi gezi olmuş. Jandarmaların uyarıları doğru gezdiğiniz her yer sit alanı Allahtan araçlarınızı bağlamamışlar! Ben Ürgüplüyüm civarı çok iyi bilirim sadece Zelvede sımırlı kalmışsınız Ürgüp' ten de geçmişsiniz bölgemizde daha bunun...

19. S

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler) Kayseri' de gözüm açık bi şekilde bekliyorum sanayide bazı işlerim olur gidince tanıdığım ustalarada haber veririm. Nevşehir civarında da kulağımız deliktir. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
  20. S

Zehirli Maddeler Kullanmadan Evde Temizlik

Ynt: Zehirli Maddeler Kullanmadan Evde Temizlik Harikasınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd