Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2 Haftalık Çanakkale - Antalya Sahil Boyu Gezi İçin Tavsiye?
Bir kaç yer tavsiye edeyim
izmir - kuşadası
önder camping
Aydın - didim
Tavşanburnu orman kampı
Muğla Gökova orman kampı
Muğla Fethiye
Katrancı Orman Kampı
Hepsinde kalmış biri olarak gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz...
Ynt: Didim Çadır Kampı Acil
Yardımlarınız için teşekkürler bizde geçenlerde gittik tavşanburnu kampında kaldık gerçekten güzeldi sezon daha başlamadığı için kimsecikler yoktu.
iyi günler,
Didim'de çadır kurmayı düşünüyoruz en uygun yer olarak tavşanburnu orman kampını önerdiler siz ne düşünüyorsunuz?? Fiyatları konusunda bir bilginiz varmı?
daha önce gidenler yardımcı olursa memnun olurum.
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Bugün geçici Müze kartını aldım 2 ay içinde aslını almam gerekiyormuş. Aslı için bir fotoğraf ve kimlik belgeniz yeterli.
İzmirde yıllık müze kartı almak için;
İZMİR ATATÜRK MÜZESİ
Atartürk...
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Cavid bey öneriniz için teşekkürler bende muhtemelen öyle yapacam müzelerden birinde umarım bulurum.
Konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama,
2. mesajda müzekart'ı görünce aklıma geldi bu müze kartı şehir merkezinde nerden alabiliriz. Yani www.muzekart.com sitesinde alınabilecek yerlerde izmir...
Ynt: Kamping İçin Yardım.
Çadır olarak sana bunu öneririm fiyat performans açısından çok iyi
http://www.hepsiburada.com/monodome-4-kisilik-kamp-cadiri/productDetails.aspx?categoryid=362945&productid=spormono4
4 kişi rahat rahat sığıyor.
Ynt: Fethiye Katrancı Koyunda Kamp Hakkında Soru
Rezervasyon için Katrancı Koyu kamp resepsiyonu: 0 (252) 633 64 06
İşletme Müdürü. Mehmet Kadri Şeheri: 535. 409 20 69
Şu numaralara ulaşılmıyor acaba sezon açılmadığı için mi?
Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )
Ben Igo8 Kullanıyorum ve memnunum Igo8 üzerine harita yok. GPS işinde baya uğraştım diğer firmaların haritaları hakkında çok yorum da okudum sonuç olarak IGO8 en iyi haritayı sunuyor.
Ama iki seçenekten birini seçmek zorundaysanız tabiki Garmin...