Didim Çadır Kampı Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elefer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,381

elefer

Ana Kamp
iyi günler,
Didim'de çadır kurmayı düşünüyoruz en uygun yer olarak tavşanburnu orman kampını önerdiler siz ne düşünüyorsunuz?? Fiyatları konusunda bir bilginiz varmı?
daha önce gidenler yardımcı olursa memnun olurum.

Etiketler

Ynt: Didim Çadır Kampı Acil

Merhaba, en son 97 senesinde gitmiştim. Didim'in girişinde yolun sağında deniz kıyısında bir orman kampı. Didim'e 5 km mesafesi var. Oldukça güzel bir kamptı o yıllarda ve ucuzdu.

Google dan şunları buldum sizim için

Aydın Orman Kampları

Link: http://www.kulturturizm.gov.tr

Tavşanburnu Orman Kampı

Söke-Didim Yolu Söke/AYDIN
Aydın İl Merkezine 100 km (1,5 saat)
Tel: (+90-256)825 89 21/ 213 01 03
Fax: (90-256)213 71 54

Çok gölgeli, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı
Süre: 1 Nisan-31 Ekim

Yardımlarınız için teşekkürler bizde geçenlerde gittik tavşanburnu kampında kaldık gerçekten güzeldi sezon daha başlamadığı için kimsecikler yoktu.

Birkaç hafta sonra orada olacağım :smiley: Genelde her sene giderim. Temiz bir yer. Denizi çok güzel. Fiyatları da idare eder. Sezon açılınca oldukça kalabalık oluyor.

Merhaba ,

8 - 9 Temmuz da Didim de çadır kurmak istiyoruz telefon numaraları cevap vermiyor.

Haftasonu oradaydım. Günübirlik gittim. 20 kadar çadır vardı.

tavşanburnu güzel bir yer. bir o kadar da enteresan.
her çeşit insanı bulmanız mümkün oarada. sezonluk gelen aileler var.
resmen "kapattıkları" arazilerinde domates, biber, patlıcan, hatta ve
hatta mısır yetiştirenleri bile gördüm önceki yıllarda. uydu antenlerine
takılıp düşmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. mahalle kavgalarına
sık sık rastlayabilirsiniz.

havası mükemmeldir. burada birkaç gece uyursanız astım ve benzeri
bazı solunum sistemi problemleri sizi o kış pek rahatsız etmeyecektir.
ancak akrepler biraz ürkütücü. zira nereden çıkacakları belli olmuyor.

sıcak su sorunu var. çok temiz bir yer olduğunu da söyleyemem.

ben bir kaç yıl önce bira aldığım için işletmecisinden fırça yemiştim.
adam hem bira satıyor, hem de bira aldığım için beni azarlıyor. ömrümde
bir daha böylesini görür müyüm bilemiyorum.

tavşanburnu'na yolunuz düşerse bir uğrayın. ama zahmet edip de yolunuzu
buraya düşürmeyin derim. kısaca bu.

elefer' Alıntı:
iyi günler,
Didim'de çadır kurmayı düşünüyoruz en uygun yer olarak tavşanburnu orman kampını önerdiler siz ne düşünüyorsunuz?? Fiyatları konusunda bir bilginiz varmı?
daha önce gidenler yardımcı olursa memnun olurum.

slm biz 2 yaz once arkadaslarla tavşanburnunda kamp yapmıstık kamp yerinde deniz hariç erşey çok güzel ve didem de cok yakın. Eğer serinleyelim yeter diyosan deniz aramıyosan gayet hoş bi yer hele güneşin batısı mükemmel izleniyo ;)

Arkadaslar biz de yarin didime geçeceğiz. Şuan önder camping kuşadasindayiz :smiley:

Didim icin güncel önerileriniz nedir?
Çadırımiz var. Sicak su ve cep telefonlarimizi sarj edecek kadar elektrik ihtiyacimiz var

kisi basi30 tlye otelde kaliyoruz sabah kahvaltisi vevaksam yemwgi dahil.

Bu mevsimlerde bu fiyata bulmak mumkunmus

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.