Arama sonuçlarınız

1. VforVendetta

Mutluluk (2007)

Ynt: Mutluluk (2007) Bu günlerde güzel filmler seçiyorum sanırım izlemek için… Üst üste iki gün boyunca iki film (Mutluluk, Karanlıkta Dans) izledim. İkisi de izlenmeye değermiş :) Pişman değilim :) Kitabını okumamıştım ve sanırım şu aşamada filmin gözümdeki etkisini yitirmemesi açısından da...

2. VforVendetta

Karanlıkta Dans; Dancer in the Dark (2000)

[center] KARANLIKTA DANS Dancer in the Dark Yönetmen: Anders Refn, Lars Von Trier, Robby Müler Senaryo: Lars Von Trier Yapım: 2000, İsviçre-Danimarka Tür: Dram, Müzikal IMDB Puanı: 7.8/10 29,814 Oy Oyuncular Selma Jezkova - Björk Kathy - Catherine Deneuve Bill Houston - David Morse Jeff -...

3. VforVendetta

Koro; Les Choristes (2004)

[center]

4. VforVendetta

Hangi Kitabı Okuyorum?

Suskunlar, ilk İ.O. Anar denemesiydi ama şu elimdeki kitaplar bitsin ilk işim onun diger tüm kitaplarını almak ve okumak olacak. Puslu Kıtalar Atlası ise ilk okuyacağım kitabı tabii...

5. VforVendetta

Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

Ynt: Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007) Ayder'e de Yukarı Kavrun'a da iki defa gittim. Ayder çok güzel bir yayla ama Yukarı Kavrun cok cok daha güzel... Biz de Ayder'den kalkan o minibüslerle çıkmıştık Kavrun'a, zaten başka vasıta gidemiyor, çıkamıyor diye biliyorum... (Gerçi...
  6. VforVendetta

Camel Etabı Spontane Keşif Gezisi ( 09 Mart 2008)

Hakan, ellerin sağlık, fotoğraflar çok güzel... herkesi kıskandırmışsınız yine... ama ben kıskanmadım işte :) :D Cunku ben bir gun orada yanınızda olacağıma eminim :D
  7. VforVendetta

Hangi Kitabı Okuyorum?

Suskunlar'ı okudum. Bayıldımmmmm :) Çok güzel bir kitap, herkes okusun şiddetle tavsiye ediyorum :) Bu kitap canlı gibi, yaşıyor sanki ve yaşarken de yaşatıyor gibi... Okuyucusunu alıp içinde anlatılan döneme, olaylara, kişilere götürüyor. Onlardan biri yapıyor. Tıpkı kitap canlanıyor da siz de...

8. VforVendetta

En Çok Satan Kitaplar - Gündemdekiler

Ynt: En Çok Satan Kitaplar - Gündemdekiler ŞUBAT AYI EN ÇOK SATAN KİTAPLAR LİSTESİ 1. Olasılıksız Adam Fawer A.p.r.i.l Yayıncılık, 2007 Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü...

9. VforVendetta

En Çok Satan Kitaplar - Gündemdekiler

Ynt: En Çok Satan Kitaplar - Gündemdekiler OCAK AYI EN ÇOK SATAN KİTAPLAR LİSTESİ 1. Siyah Süt: Yeni Başlayanlar İçin Postpartum Depresyon Elif Şafak Doğan Kitapçılık, Kasım 2007 Bu kitap okunur okunmaz unutulmak için yazıldı. Suya yazı yazar gibi... Siyap Süt kadınlığın, kadınların...
  10. VforVendetta

Yeni Çıkan Kitaplar

Ynt: Yeni Çıkan Kitaplar ŞUBAT AYINDA ÇIKAN KİTAPLARDAN 1. İçimdeki Yağmur Geoff DYER Hit Kitap, Şubat 2008 20O4 WHSMITH GEZİ KİTABI ÖDÜLÜ "İyi de, ne kitabı diyeceğiz buna? Kısmen anı, kısmen gezi, kimi zaman felsefi bir risale, kimi zaman tam bir komedi başyapıtı... Şayet Hunter S...

11. VforVendetta

Yeni Çıkan Kitaplar

Ynt: Yeni Çıkan Kitaplar OCAK AYINDA ÇIKAN KİTAPLARDAN 1. Pastoral Amerika Philip ROTH Ayrıntı Yayınları, Ocak 2008 Philip Roth Pastoral Amerika'da 20. yüzyılın en ihtilaflı ve patlamaya hazır dönemini, 60'lı yılları teşrih masasına yatırıyor. Başka romanlarında da karşılaştığımız edebi...
  12. VforVendetta

Fotoğraflarım (VforVendetta)

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta) E madem benden de bir iki fotoğraf :)
  13. VforVendetta

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta) Ya ben sizi ne çok özlemişim, buraya gelince yazdıklarınızı okuyunca farkettim. Öncelikle canım Hakan'ım hediye ettiğin fotoğraf için teşekkür ediyorum, inanılmaz güzel olmuş... Çok güzel hem de... Daha sonra Biricik Birdenciğim, uzun ara oldu, daha az ugrar...

14. VforVendetta

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta) yaaa :) şimdi mutlu oldum işte çok teşekkür ederim :) e ben bu gazla buraya biraz daha fotoğraf eklerim :D
  15. VforVendetta

Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta) Hakan ı bu İstanbul yedi bitirdi bitti onun işi :D benimle yarışamayacağını öğrendi , dedi ki; "biz ikimiz bu forumda fazlalığız en iyisi ben artık kendime benden daha iyi fotoğraf çekenin olmadığı başka bir forum bulayım..." ben de dedim ki; "iyi olur...
  16. VforVendetta

Güneş Kremi Tavsiyesi

Ynt: Güneş Kremi Tavsiyesi Umarım düzelir ama eger cildiniz bu kadar hassassa ne kadar düzelse bile yine de hep dikkat etmek zorundasınız biliyorsunuz, şimdi lazerle o lekeleri yok edebiliyorlar ama onu hiç denediniz mi? Kullandığını yanlış ilaç herneyse büyük ihtimalle sizde A vitamini...

17. VforVendetta

Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu

Ynt: Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu teşekkürler Mertciğim :) beğenmene sevindim valla :)
  18. VforVendetta

Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu

Ynt: Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu Emirgan Korusunda Sarkı Köşke yakın bir göl var ya o gölde yüzen bir tane yeşil başlı var :) sadece bir tane... doğal olarak favorim o :) her gittiğimde en az 10 tane resmini çekiyorum :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri