Arama sonuçlarınız

1. T

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX harikulade,cevaplarınız için teşekkürler.Pekii model tercih konusu önemli mesela 1993,2000,2001 sizce farkı varmıdır acaba..

2. T

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX Tekrar Merhabalar; Vitara 1.6 JLX araştırmalarına devam ediyorum.Sizce hangi model tercih edilmeli.Vardır ya efsane modeller tabii temizini bulabilirsem..
  3. T

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX Yorumlar çok güzel herkes çok memnun.Daha ne olsun.Vitara araştırmaya devam.Herkese teşekkürler..

4. T

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? :D araştırmaya devam o zaman vitarayı
  5. T

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi? Merhabalar bende vitara takipçilerinden oldum.Yazdıklarınıza bakılırsa bu araçlarda fiyat düşmesi olmayacak.Birde 2000 model altı tercih etmeme sebebi nedir acaba??

6. T

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Merhabalar Suzuki araştırmasına giriştim şimdi.Land,opel şimdi suzuki bakalım hangisinde karar kılacağım.Öncelik Arazide iş makinası gibi olacak,Bazen uzun yol ve az yakıt tüketimi Şimdili TPAO petrol bulana kadar.Selamlar..Tarık

7. T

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhabalar..MKE satış sitesini inceledim bir şey sormak istiyorum.Geçiçi Teminat diyor teminatı yatırdım ihaleye girdim.Çok kötü bir araç seçtim atıyorum 2000 tl fiyat yazıp zarfı verdim veya seçtiğim araç için benden başka ihaleye giren olmamış.Bende...
  8. T

Hangi Land Rover Alınır ?..

Ynt: Hangi Land Rover Alınır ?.. Tavsiyaleriniz doğrultusunda biraz daha araştıracağım ve sizlerin yorumlarını sıkılmadan okuyacağım..Saygılar.. TARIK
  9. T

Ynt: Hangi Land Rover Alınır ?.. Öneriniz için teşekkürler.Abulanstan çıkmaların Nazlı satılmalarının sebebi neden acaba..

10. T

Saygıdeğer Abilerim; Öncelikle mehaba daha çömez bir land Rover hayranıyım.Bir Tane edinmeye çalışıyorumSizce aşagıdakilarin hangisini tercih etsem beni uzun yıllar üzmez.Ben aracı modifiye etmeden bu şekilde.Köyde Çamurda,karda,yağmurda kalmadan ürettiklerimi pazara getirmekte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri