Arama sonuçlarınız

1. minor5

Meteoroloji Tahminleri

Ynt: Meteoroloji Tahminleri sevgili arkadaşlar aşağıdaki linkte verilen site değişik dillerde hizmet vermektedir. ben bir meteorolojist olarak bu siteyi uzun zamandan beridir takip ediyorum tutarlılığı çok yüksek her türlü herkese hitap edecek profesyonelce hazırlanmış bir sitedir...

2. minor5

ADOG; Kızılcahamam Emekelidede Zirvesi Doğa Yürüyüşü(3 Mayıs 2009)

Adog la 3 mayıs 2009 tarihli trekking İstanbul yolu üzerinden Çerkeş istikametine ve oradan Eğerli başköy ü geçerek yaylaya çıkış. ardından 2074 m yüksekliğindeki Emeklidede tepesi ne zirveye ulaşım. http://picasaweb.google.com/muratozdemir06/Emeklidede#
  3. minor5

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Murat Özdemir Doğum Tarihi ve Yeri: 1966 - Ankara Memleket: Semt: İlgi Alanı: Kamp, gezi, trekking gibi doğa sporları cana can katıyor haftanın yoğun stresini atmanın en güzel yollarından biri olarak görüyorum. Not: Mesleğim icabı hava ve...

4. minor5

Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009) Merhaba 5 nisan 2009 adogla yapılan bol oksijenli yürüyüşümüzün fotolarını ekledim. Karların bi taraftan erimeye başlaması çiğdemlerin gülümsemesi, eriyen karların küçük dereleri oluşturması kısaca o 3 güzel...
  5. minor5

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mrb ben murat aranıza katılmaktan mutluyum doğayı, yürümeyi, gezmeyi seviyorum herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri