Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,693
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Selam arkadaşlar..Kamp gerçekten harika olmuş.Ertürk anlata anlata bitiremedi ne yalan söyliyeyim acaip kıskandım:smiley:Malzemelerim eksik olduğu için gelememiştim ama yavaştan başladık tamamlamaya umarım bir sonraki etkinlikte aranızda olurum:smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Arkadaşlar 24-25 Ocak ta yapacağımız Bolu-Aladağlar Off-Road,Kamp ve Kar Yürüyüşü etkinliği için topic adresi
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23218.msg183509#new bu adresten her türlü bilgiyi paylaşabiliriz.

[/quot
afusu' Alıntı:
Selam arkadaşlar..Kamp gerçekten harika olmuş.Ertürk anlata anlata bitiremedi ne yalan söyliyeyim acaip kıskandım:smiley:Malzemelerim eksik olduğu için gelememiştim ama yavaştan başladık tamamlamaya umarım bir sonraki etkinlikte aranızda olurum:smiley:
ahu eksiklerini tamamla niye olmasın ....

Beypazarından daha ileriye hiç gittiniz mi?
Nallıhan ilçesini de ziyaret edin inanın oralarda da çok güzel yerler var.
1346.jpg

http://i672.photobucket.com/albums/vv86/ntasdelen/1346.jpg
1348.jpg

gezi235.jpg

Alltaki fotoğraflar Nallıhan Hoşebe Mesire ve Dinlenme tesislerinin olduğu yerler.
Burası Asırlık Ardıç Ağaçlarının olduğu bir yer.
Burada konaklama ve kamp imkanı da vardır.
Bilgilerinize.

Eğer bir gün yolunuz düşerse.
gezi238.jpg

gezi239.jpg

gezi240.jpg

gezi241.jpg

gezi242.jpg

gezi243.png

gezi244.jpg

gezi245.jpg

gezi246.jpg

gezi247.jpg

gezi248.jpg

gezi249.jpg

gezi250.jpg

gezi251.jpg

gezi252.jpg

gezi253.jpg

gezi254.jpg

gezi255.jpg

gezi256.jpg

gezi257.jpg

MUTLAKA UĞRAMADAN GEÇMEYİNİZ.

BU DA BENİM KÖYÜM

Ankara-Nallıhan-[Karahisargölcük Köyü]
khg110.jpg

Niyazi bey,

Nallıhan'a bu hafta gideceğiz. Faaliyet detayını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Güzel fotoğraflar için teşekkürler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25211.new#new

Merhaba 5 nisan 2009 adogla yapılan bol oksijenli yürüyüşümüzün fotolarını ekledim. Karların bi taraftan erimeye başlaması çiğdemlerin gülümsemesi, eriyen karların küçük dereleri oluşturması kısaca o 3 güzel sesten ikisi bir aradaydı su sesi daha baskındı...

http://picasaweb.google.com/muratozdemir06/KuzorenEvciYaylasKaragoleInis#

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler