Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,749
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik olmuş, ayaklarınıza sağlık.Çarşamba günü İstanbul'a erken dönmek zorunda kaldım.O yüzden bu etkinliğe katılamadım. Bu arada İsmail'in kocaoğlanı ne kadar büyümüş öyle
ben gördüğümde 2 - 3 aylık birşeydi :smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

EKARAIS' Alıntı:
Tecrübe paylaşımına devam.

Yatarken çok üşüdük. -19C tulum yeterli gelmedi. Sabah anlattığımızda İsmailin tavsiyesi tulumıun üstüne bir ya da iki battaniye koymak oldu. Bu iyi fikir olabilir. Çünkü tulumlar çok hafif malzemeden yapıldığı için havai duruyor. Battaniye ağırlık yapacağından daha iyi sarar diye düşünüyorum. Aksi taktirde kaztüyü tulum mu alacağız yaak odası takımı fiyatına!

Selamlar,

Üşüyenler için alternatif bir çözüm: 12 V elektrikli battaniye ve 60A bir akü. Uyku tulumunu battaniye ile sarmalayacaksınız, sabaha kadar fırın gibi olur.

ahmet bey iyi güzel bu önerilerinizde bide tabanvay katılanlar var hangi arabada hangi koltuk bpşsa ona binenler için bu akü olayı felan bence biraz zorr :smiley: ben tabanvay biri olarak 70 litrelik bi çantaya olabildiğince az şey koyuyorum bide metroya otobüse binince düşünsenize halimi sırtımda botum kadar bi çanta elimdede akü :smiley: fazla komik bi görüntü değilmi sizce çantamı beni benmi çantayı taşıyorum belli olmazken bide akü beni bile kahkahalara boğdu burda

Çiğdem bence bu tür şeylere gerek yok,doğada olduğumuzu hissetmek için,kamp yapmanın anlamını kaybetmemek için,kışın soğuğu yazın sıcağı hissetmeliyiz.

bende onu savunuyorum cem soğugu sıcağı hissedeceksiniz komfor istesem ne işim vardı zaten oralarda :smiley: biraz üşümekte fena olmaz yani :smiley: ıslanmak felan iyi olur

Haklsınız Çiğdem hanım.... Zaten aküyü taşıyamazsınız çok ağır. Ben sadece kamp yerine arabayla gidenler için alternatif bir öneri olarak sunmuştum. Gerçi ben de elektrikli battaniye kullanmadım ama otomda elektrikli koltuk ısıtıcı kullandım, iş görüyor. Size önerim cep sobası...

o cep sobaları kısa sürede gidiyo ben sıcak su torbası atıyorum içine uyku tulumunun

ıslanmak kötü tabiki cem ama sağolsun arkadaşlar ateşi yakınca kuruyoruz :smiley:

Yanlış bilgi Çidocum, cep sobaları iki boy var küçük boy en az 6 saat , büyük boy en az 20 saat sıcak tutuyor bilgine :smiley:

cidowsky' Alıntı:
o cep sobaları kısa sürede gidiyo ben sıcak su torbası atıyorum içine uyku tulumunun

ciddimisin ben 30 dakka felan ömrü var diye biliyorum onlarım hımmmm bak benim bildiğim başka o zaman :smiley: sağol zerrinciğim yaaa

ceranus' Alıntı:
Yanlış bilgi Çidocum, cep sobaları iki boy var küçük boy en az 6 saat , büyük boy en az 20 saat sıcak tutuyor bilgine :smiley:

Zerrin varsa bu sobanın bir resmini ekleyebilir misin? Birde nerede satılıyor?

Bu arada kamp çok güzel olmuş gerçekten..

Eren, fotoğrafını çekmemiştim hiç, paket olarak satılıyor, kimyasal bir madde, avcunun içinde madde harekete geçerek ısı enerjisine dönüşüyor. Fotoğrafını çekip yüklerim buraya da :smiley:

Ankara'da Yıba Çarşısında bulunan dağcılık mağazası olan  Bahriyeli'de satılıyor..

erenatac' Alıntı:
Zerrin varsa bu sobanın bir resmini ekleyebilir misin? Birde nerede satılıyor?

BAHRİYELİDEN ALA BİLİRSİNİZ...YİBA ÇARŞISI 2.KAT FİYATI 2 YTL. 51 C-60 C ISI VERİYO 20 SAAT BOYUNCA ::smiley:

1fc786e97e41b1f555a01a5671a1870b.jpg

AYK SOBASI DA MEVCUT. FİYATI :4,5 YTL... ::smiley:

583f9488045980c051889abd3105a67a.jpg

1fc786e97e41b1f555a01a5671a1870b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler