Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi
Cok tesekkurederim.muaneyi yapanlarda tam olarak neyaptiklarini bence bilmiyorlar.ruhsata sadece vinc isleniyor diye biliyorum.diger yapilan modifikasyonlar icinde aracin yururu ,fren degerleri uygunsa gecer diye dusunuyorum.burasi turkiye bazi...
Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi
fiyat hakkinda burdan bir bilgi vermem yanlis olur.oyuzden ne siz sorun nede ben cevapliyim beklenenden cok daha masrafli oldu.bastan alt yapisi degisti arabanin.fren merkezlerine kadar degisti.
3 senedir sahip oldugum aracimi tam anlamiyla offroada uygun birsekilde yaptik.diffler degisti dana 60 la dana 44 koyduk.arkada 100% kilit.hublar takildi ve cjlerin kullandigi saglamligiyla bilinen ayni zamanda 2 ceker ozelligi olan dana 300 takildi.chip uygulamasi yapildi 300 beygir gucune...
Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları
cukurova offroad grubu resmi bir kulup olmadigindan dolayi belediye nekadar imkanlarini sunar bilinmez.Cokta bir beklenti olmasin.Yapilacak organizasyonda memnuniyet ve sikayetler cukurova off grubunu...
Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik
Serdar bey benim vermedigim bilgilerinizden dolayi tesekkurederim.jks on viraj kollari ayarlanabilir 7" kittede aynisi veriliyor.pitman arm mecburen degistirilmesi gerekiyordu ona gore daha buyugu takildi.saft acilari dediginiz...
kendi imalatimiz olan yükseltme kitini ve jant lastik satiliktir.6" teraflex yaylar.Önde 4 kol arkada 2 kol.jks ön linkler.warn black diamond özel amortisör.33" lastik direk bu kitle takilabilir.Ona göre özel ayarlanmistir.4 adet procomp 15-10 jant bir adet 15-10 sac jant.4 adet kl71 33-12.5...
Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı
zj nin kiler kisa kalir ama tahoe nun ki olur diye düsünüyorum.k5 inkilerde sizin araca olabilir