Arama sonuçlarınız

1. can yalcin

ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

2007 standart olarak aldıgım ve asama asama yaptıgım aracımın son halidir :)ZJXXL Ön arka dana 60 38.5/15 lastikleriyle.

2. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi yorumlariniz icin tesekkurler daha güzelleri sizlerin olur ins:)

3. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi malesef bundan sonra ona gelecek sira:)
  4. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi kocak ticaret tarsus ahmet kocak 0324 613 30 61 yorumlariniz icin tesekkurler

5. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

6. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi evet 7tepedeyim
  7. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi Cok tesekkurederim.muaneyi yapanlarda tam olarak neyaptiklarini bence bilmiyorlar.ruhsata sadece vinc isleniyor diye biliyorum.diger yapilan modifikasyonlar icinde aracin yururu ,fren degerleri uygunsa gecer diye dusunuyorum.burasi turkiye bazi...
  8. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi 16*8

9. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi fiyat hakkinda burdan bir bilgi vermem yanlis olur.oyuzden ne siz sorun nede ben cevapliyim beklenenden cok daha masrafli oldu.bastan alt yapisi degisti arabanin.fren merkezlerine kadar degisti.

10. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi jantlari tarsuslu lastikçi bir arkadasim buldu.kocak ticaret pirelli bayisi.2000tl ye aldim.
  11. can yalcin

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi yorumlariniz icin cok tesekkurederimm.daha iyileri sizlerin olur ins:)

12. can yalcin

3 senedir sahip oldugum aracimi tam anlamiyla offroada uygun birsekilde yaptik.diffler degisti dana 60 la dana 44 koyduk.arkada 100% kilit.hublar takildi ve cjlerin kullandigi saglamligiyla bilinen ayni zamanda 2 ceker ozelligi olan dana 300 takildi.chip uygulamasi yapildi 300 beygir gucune...
  13. can yalcin

alinik dana 300 arazi

temiz dana 300 arazi ariyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
  14. can yalcin

Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları cukurova offroad grubu resmi bir kulup olmadigindan dolayi belediye nekadar imkanlarini sunar bilinmez.Cokta bir beklenti olmasin.Yapilacak organizasyonda memnuniyet ve sikayetler cukurova off grubunu...

15. can yalcin

satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik

Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik Serdar bey benim vermedigim bilgilerinizden dolayi tesekkurederim.jks on viraj kollari ayarlanabilir 7" kittede aynisi veriliyor.pitman arm mecburen degistirilmesi gerekiyordu ona gore daha buyugu takildi.saft acilari dediginiz...
  16. can yalcin

Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik tesekkurler alp abi:)
  17. can yalcin

Ynt: satilik 5.5" grand cherokee yükseltme kiti ve 33 jant lastik ayri ayri alinmak istenirse 2500 tl kite.2250 tl de jant lastik fiyatidir.iyi günler

18. can yalcin

kendi imalatimiz olan yükseltme kitini ve jant lastik satiliktir.6" teraflex yaylar.Önde 4 kol arkada 2 kol.jks ön linkler.warn black diamond özel amortisör.33" lastik direk bu kitle takilabilir.Ona göre özel ayarlanmistir.4 adet procomp 15-10 jant bir adet 15-10 sac jant.4 adet kl71 33-12.5...
  19. can yalcin

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı zj nin kiler kisa kalir ama tahoe nun ki olur diye düsünüyorum.k5 inkilerde sizin araca olabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri