Arama sonuçlarınız

1. b_tutal

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) kaldı 3 gün :)

2. b_tutal

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) ne güzel ne güzel yağmur, çamur, mangal kaldı 4 gün :)
  3. b_tutal

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) olcayto bey selam, bu yollardan geçmemiz gerek zaten işin mutfağı burası direkt sorunsuz araç yapsak, yolda hiç kalıp çekilmesek nerde kaldı bu işin tadı, keyfi ;) :D

4. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) ufuk bey, kesinlikle ben bunu bir küçümseme olarak algılamadım foroğrafı gördüğümde kocaman bir gülümseme yerleşti yüzüme :D :D off roada olan saygımı ve sevgimi arttırdı tam tersine bu sayede güzel anları yaşıyor ve değerli insanlar ile ortak...
  5. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) gerçekten çok güzel kareler emeğinize, gözünüze sağlık

6. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) söz bir dahaki organizsayonda biralar benden bu arada ufuk bey avatarı sonuna kadar hak etti ve çok da şık olmuş :D benim suzi kendine geldi bu kadar çamuru görünce dönüş yolunda bi ayrı güzel geliyordu bunu bekliyormuş meğer ne zamandır. karşılığını...

7. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) maalesef hasan bende sadece Ikea'da sabah çektiğim 1-2 poz var onları da akşam yükleyeceğim ama bu sefer gelin aracı olayına yeni boyut katıp bir de bebek koyduk aracın kaportasına :D :D :D bakalım bundan sonra neler yapabileceğiz ::) ::) ::)
  8. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) başta bu güzel pazar günü organizasyonunda emeği geçen herkese ilk çamur noktasından kurtaran Adnan Bey'e ilk noktadan sonra tepe üstüne kadar aracına bağlı gittiğim Ufuk Bey'e Ufuk Bey'in aracından, benim aracın üzerine yağan çamurları 2010 Avrupa...
  9. b_tutal

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T...

10. b_tutal

Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009) 1. Mehmet Can.........................Range Rover MT lastik, telsiz, vinç, %100 kilit 2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı 3. Sevtap Dilek...

11. b_tutal

Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009)

Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009) bir güzel gezi daha oldu katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler bir kere daha iyi ki bulaşıyorum şu off road işine dedim Muharrem selam, Kaldım yine bir iki yerde, alışkanlık olmaz inşallah...
  12. b_tutal

Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar)

Ynt: Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar) mahir abi selam tarihi 06 pazar olarak düzelttim pazardan ziyade cumartesi daha uygunsa herkese cumartesi yapalım ben hepsine uyarım

13. b_tutal

Yarış İzleme ve Ardından Bozhane Tarafında Gezi Planı (06 Aralık Pazar)

Herkese selamlar, 05 Aralık Pazar günü önce Şile'de yapılacak 2009 Türkiye Off-Road Şampiyonası 8.Yarış'ı izleyip, Ardından da Bozhane tarafına çamurlanmaya gidelim mi? Bence gidelim :) :) :) gidelim di mi evet evet gidelim ;D ;D ;D foto çekelim, muhabbet edelim, mangal yakalım ben yolda...
  14. b_tutal

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) ben yarın sabah izmir'e gidiyorum pazartesi akşamı geleceğim en erken önümüzdeki hafta sonu yapacağımız organizasyona katılabilirim ben yokken yapar da çok da eğlenirseniz, iki elim yakanızda olur ona göre ;D ;D ;D ben döndükten...
  15. b_tutal

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

16. b_tutal

17. b_tutal

18. b_tutal

19. b_tutal

20. b_tutal

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) mahir abi selam dediğin gibi biraz fazla kaptırdım kendimi öğreniyorum ama yavaş yavaş daha şimdi yıkamacıdan girdim eve yalan yok tam 2.5 el arabası çamur çıktı altından en son suyun çıkartmadıklarını sopa ile düşürdük :) e o kadadr...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri