Arama sonuçlarınız

1. tonozturgut

Harmanköy - Bilecik Kanyonu

Ynt: Harmanköy - Bilecik Kanyonu bu kanyonda ve kaya yamalarında 3-4 metrelik yılanların varlığından bahsediyorlar çobanlar her yaz 2-3 keçi kaptırdıklarını beyan ediyor.. artı bölge yakınında çekilmiş bir yılan videosuda var biz tırsdık. .videoyu bilecikte dev yılan diyerek google'da...

2. tonozturgut

Bursa Doruk Dağcılık; Kaybolan Malzemeler!

2009 Temmuz 18-19 Çobankaya Faaliyetimiz, bir tek nokta dışında iyi geçmiştir. Çevrede bulunan piknikçilerin seyirci olarak katıldığı kaya eğitiminde, 4 adet kilitli karabina. 1 adet HMS. 1 adet 5 mt yardımcı ip. 2 adet perlon bant. Resmen çalınmıştır. Çalan kişileri nefretle kınıyoruz . Bu...
  3. tonozturgut

Bursa Akçağlayan Kayaları

Ynt: Bursa Akçağlayan Kayaları ...mayıs 2008 itibari ile akçağlayan baba ayvaz kayasında tonoz 6+ ve özgür adam 7- adlı 15 metrelik 2 rota açılmıştı daha önce açılan 8 lik rotayla birlikte 3 adet oldu, devamıda gelicek..öğleden sonra güneş görmemesi avantaj ,800 rakımlı bir kayalık , 10...

4. tonozturgut

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

Ynt: Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı? ..yüksek irtifa için ilerki yaşlar daha uygun yazmış bir arkadaş...geçtiğimiz aylarda korkut hocanın lenin tırmanışını anlatdığı sunuma katılmıştık Bursa -yıldırım'da, 55 yaşında bu faaliyeti çıkardığı için tebrik ediyorum korkut hocayı..gençlerede 3...
  5. tonozturgut

Tonoz Dağcılık ve Doğa Sporları

Ynt: Tonoz Dağcılık ve Doğa Sporları ...gazeteye uyur gezer olarak yansımış ama şahsın bulunduğu mevkiye uyurgezer bir şekilde gitmesi olanaksız..psikolojisi sorunlu bir vatandaşmış bildiğim kadarıyla.

6. tonozturgut

Tonoz Dağcılık ve Doğa Sporları

Ynt: Tonoz Dağcılık ve Doğa Sporları ara sıra sorun yapıyor site...server problemi... ARAMA KURTARMA FAALİYETİ Zafer mahallesinde ikamet eden Münür Çiçekdağ adlı pisikolojik sorunları olan bir vatandaşımız 12/12/2007 sabah saat 09,00 civarında üzerinde fanila ve pijamasıyla yalın ayak “beni...

7. tonozturgut

Aladağlar'a Ayak Bastı Parası

Ynt: Aladağlar'a Ayak Bastı Parası >:(...Bursada aynı meselenin (uludağ la ilgili) konusu geçti...ayak bastı parası bütün dağlarda uygulanmaya başlanacakmış...biz burda dağcılar teleferiğe,orman işletmesinin tesislerine para vermeyelim hesabı yapıyoruz adamların yaptıklarına bakın..herkes bu...
  8. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ..hausky -28 annapurna tulum 145 ytl nakit bence ekonomik ve yeterli.
  9. tonozturgut

Bursa Akçağlayan Kayaları

...Bursa akçağlayan da herkesin çıkabileceği 3 rota açacağız yakında ,küçük bir rota var kimse çıkamadı gerçi...şehire yakın ve dağ yamasında..yazın dağ yolunda yığılan sarhoşlar biraz sorun olabilir... tonoz dağcılık .

10. tonozturgut

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? ..jel kutular var 1ytl 3.5 saat yanıyo çadırın içindeki soğuğu bayağı kırıyor.altına tahta yada kalın gazete koymak gerek çünkü ısınıyo..tüm av-doğa marketlerde var..

11. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ...araçla kamp beni bozar arkadaşlar araç sadece dağa ulaşmak için lazım ondan sonra yürü kim tutar seniii
  12. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ...strafor iyide 2000 rakım üstünde nasıl yanında taşıycan...arabayla takılanlara uyar anca.

13. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ...arkadaşlar branda derken cuval - renkli brandalar var, özel yaptırcak birşey yok, 2m ye 2.50 kestiriyorsun o kadar 5 ytl bi masrafı var hemde hafif ben kullanıyorum çadır altı için harika hem çadır yıpranmıyor hemde nem izalasyonu sağlanıyor.. :D
  14. tonozturgut

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

..ben diyorumki iyimser bir yaklaşımla lise 1 .sınıf itibariyle spor kollarında dağcılık olmalı...her yaşda başlayabilsenizde ben 25 yaşlarında ve bilinçsiz bir şekilde başladığımı ve zaman kaybettiğimi düşünüyorum...şimdi ise 35 yaşındayım tabii maddi imkanlarda bir yere kadar müsaade...
  15. tonozturgut

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri ..bizim de bir ramazan abimiz var 55 yaşlarında eski odunculardan..gerektiğinde gazeller ve çalılardan yılan gibi yuva yapıp içinde uyuyor..sadece bir kamayla dağlarda geziyor..ot ve kökleri yiyiyor ve su yok dediğimiz yerlerde su çıkarıyor daha ne diyeyim alın size...

16. tonozturgut

Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar uludağ abı-hayat arka bahçede gece kamp yapmayın sakın ...orada paranormal olaylar cereyan ediyor çadırlarımız sabaha kadar taşlandı ve dal parçaları yağdı üzerimize ormanı gezdik kaynağını bulamadık...yarı uykulu haldeykende gözüktüler bize orda bir grup...
  17. tonozturgut

Kamp Alanları Tehlike Çanları Çalıyor...

Ynt: Kamp Alanları Tehlikeli Çanları Çalıyor... abı hayatdan bahsediyoırsunuz şu an sular akmıyor anca ocakta akar, oraya ulaşamadılar henüz...tonoz yayladan bahsediyorsanız şu an ordada su yok..
  18. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ..çok komik ne alaka tecrübe edilmiştir çadır rüzgarda patladı ve normal kullanımda etekleri yırtıldı dikişlerinden yani ben beğenmedim....yorumunuda anlamadım..çadırın imalatçısı mısınız niye bu kadar tepki gösterdinizki ..benim çadırıma gelince 4 mevsim bir salewam var idare...

19. tonozturgut

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi jeep 34 deki hannah extreme çadır berbat kesinlikle almayın ..2 arkadaşımızda var hiç kullanışlı ve sağlam çıkmadı... www.tonozdagcilik.org dayız slmlar
  20. tonozturgut

Kamp Alanları Tehlike Çanları Çalıyor...

Ynt: Kamp Alanları Tehlikeli Çanları Çalıyor... ..yaşar bey uludağda su kaynaklarının tamamı depolara bağlandı belki 10.000 yıldır akan küçük dereler kurutuldu hayvanlar bile içmeye su bulamıyor..olay bitmiştir...şu an zirve ve çobankaya arasında içmeye su yok...ki şurda 2 yıl öncesine kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri