Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bursada bisan apeninimle mudan yolu ihsaniye izmir yolu takılıyıyorum arada bursa bisiklet grubundaki arkadaşlara bi türlü katılıp bi geziye iştirak etme fırsatım olmadı açıkcası uzun yolda zorlanırım diye...
slm arkadaşlar 5kapı mercedes ge serisi bi cipi arazide ve şehir koşullarında kullanmak için gerekli modifikasyon ortalama olarak ne kadara maal oluyor cevap verirseniz sevinirim.
Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ?
arkadaşlar ve abilerim dizideki g serisi cip kenan imirzalioğlunun kendi şasi cipidir dizide diger elemanlar kullanıo ama gerçekte kenanın kendi cipidir.
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
slm arkadaşlar bisikletimi sadece hafta sonları kullanabiliyorum ve süper stres atıyorum bisan apennin marka bisikletim var bursa daki arkadaşlarla tanışıp turlara katılmak isterim...
osman
Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...
ben bu güzel siteye yeni katıldım öncelikle hazırlayanlara teşekkür ederim ben tam bir osmanlı aşığıyım adımda osman zaten bundan dolayıı sanal alemde osmanlı diye bilinirim.