Arama sonuçlarınız

1. monster

Defender Su Geçişi Sonrası Motora Su Kaçtı

Sağolasın ustam.

2. monster

Ustam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.araç çalışır durmdayken su geçişinde olmuş ve şu an bi müddet siyah duman atıyormuş sonra kesiyormuş,yağ çubuğunu çektiklerinde su belirtisi yok dediler
  3. monster

Selam dostlar.93model tdi defender kasalı kamyonet almayı düşünüyorum.Ancak sahibi su geçişi sonrası hava filtresinin su dolu olduğunu ve motora su kaçmış olabileceğini belirtti.Araç ilk çalıştırıldığında bi müddet siyah duman atıp kesiyormuş.Acaba ne gibi bir sorun olabilir ve de ilerleyen...

4. monster

Dört Çeker Kamyonet Tercihi

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.olmazsa bi fırsatını bulabilirsem test etmekte fayda var.
  5. monster

. Öncelikle teşekkür ederim yoruma katıldığınız için.3.0 motor acaba neden hantal,turbosuz motora mı sahip?bandrolü ve şehir içi yakıtı hakkında bilgi verirmisiniz?

6. monster

Yük taşımayı pek düşünmüyorum hususi kullanırım.otomobil sınıfı artık tat vermiyor yol mol kalmadı memlekette.Kısmet olursa çekme karavanla gezinti amaçlı kullanmayı düşünüyorum.Vergileri yüksek olduğundan 5yaş altı düşünüyorum.Teşekkür ederim

7. monster

Evet offroad yapan baya l200 gördüm bende.Biraz yüksek model düşünüyorum,yorgun araçları adam etmekten ben yoruldum.çok teşekkür ederim, benden de saygı ve selam olsun
  8. monster

Teşekkür ederim.İşin ustalarından tavsiyeleri aldıkça sağlıklı bi karar vericem inşallah
  9. monster

Öncelikle herkeze selamlar.Bi dört çeker kamyonet almayı düşünüyorum fakat gerek araçların teknik donanımı,gerek arazi kabiliyetleri,avantajları ve dezavantajları hakkında pek bilgim ve tecrübem yok.Daha önce cj5 sahibiydim.Ağır off road yaptığım söylenemez,fakat arabanın hakkını da vermek...

10. monster

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj çok isterdim ama maddi açıdan benim yeni bi projeye başlamak için daha çok zamana ihtiyacım var.15000i geçti maliyeti 10000e zor sattık.ilerde inşallah yine daha önce yapılmamış bi işe başlarız rahat duramam heralde.

11. monster

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj saol abi bittiğini gördüm ya yeter
  12. monster

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj ...

13. monster

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj aracımı hardtopunu ve diğer eksiklerini tamamlamadan izmirde bi arkadaşa satmıştım.aracı bitirmiş yeni resimlerini gömderdi bende paylaşayım dedim.yanlızca eski kapılarını hardtopa uydurmuşlar biraz değişik o kısımları
  14. monster

monster'ı satıyorum.75 model cj5

Ynt: monster'ı satıyorum.75 model cj5 fiyat sondur 10000
  15. monster

alınık defender için 10x15 jant

Ynt: alınık defender için 10x15 jant sitede jant japan bi arkadaş vardı.hehalde size yardımcı olbilir

16. monster

Ynt: monster'ı satıyorum.75 model cj5 aracın şanzımanı değişti T15 şanzıman varmış üzerinde aynısı takıldı.bu aralar jeep mi satılmıyo yoksa bizimki mi para etmiyo anlamadım
  17. monster

75 model cj5 şanzıman arıyorum

Ynt: 75 model cj5 şanzıman arıyorum şanzımanı ankaradan getirttik usta sagolasın.ama bellı mı olur bı sorun çıkarsa ırtibata geçerim sizinle
  18. monster

Ynt: monster'ı satıyorum.75 model cj5 şanzıman siparişi verildi.nasipse bugün yarın elimize ulaşır da tekrar çıkarız dağa taşa.araç arızası giderilmiş vaziyette teslim edilecektir

19. monster

Ynt: monster'ı satıyorum.75 model cj5 detaylı bilgi için 0505 399 01 11 saat 15 ten sonra aryabilirsiniz
  20. monster

Ynt: monster'ı satıyorum.75 model cj5 evet belirttim zaten.hardtopu yaparken polyester boyasını bozdu.ama çürük çarık yok

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri