monster eskimodifiyeci Mesajlar 117 Tepkime Puanı 1 Yer zonguldak 23 Tem 2011 #1 75 model 3 ileri cj5 e kople şanzıman arıyoruz.şanzıman 2.vits dişlisini kırmış arcı yürüttükleri içinde baya bi hasr vermiş.değişmemiz lazım
75 model 3 ileri cj5 e kople şanzıman arıyoruz.şanzıman 2.vits dişlisini kırmış arcı yürüttükleri içinde baya bi hasr vermiş.değişmemiz lazım
bayraktar Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 0 Yer Ünye/Ordu 31 Tem 2011 #2 Ynt: 75 model cj5 şanzıman arıyorum cj 5 1977 model olmazmi kopile hic bir hasari yok uyarsa verebilirim
Ynt: 75 model cj5 şanzıman arıyorum cj 5 1977 model olmazmi kopile hic bir hasari yok uyarsa verebilirim
monster eskimodifiyeci Mesajlar 117 Tepkime Puanı 1 Yer zonguldak 31 Tem 2011 #3 Ynt: 75 model cj5 şanzıman arıyorum bayraktar' Alıntı: cj 5 1977 model olmazmi kopile hic bir hasari yok uyarsa verebilirim Genişletmek için tıkla ... şanzımanı ankaradan getirttik usta sagolasın.ama bellı mı olur bı sorun çıkarsa ırtibata geçerim sizinle
Ynt: 75 model cj5 şanzıman arıyorum bayraktar' Alıntı: cj 5 1977 model olmazmi kopile hic bir hasari yok uyarsa verebilirim Genişletmek için tıkla ... şanzımanı ankaradan getirttik usta sagolasın.ama bellı mı olur bı sorun çıkarsa ırtibata geçerim sizinle