Arama sonuçlarınız

1. M

SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI

Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI ARAÇ SATILMIŞTIR... mod. arkadaş ilanı kaldırırsa sevinirim ...

2. M

Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI GÜNCEL .... fiyat 14.500'e inmiştir....
  3. M

Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI GÜNCEL ....

4. M

Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI Ahmet kardeşim çok teşekkürler ;) ;) Bakalım hayalleri öteledik şimdilik !!! :)
  5. M

Genelde eşimin kullandığı, piknikler dışında araziye çıkmamış çok sevdiğimiz aracımızdan artık bize küçük geldiği için maalesef ayrılmak durumundayız ... Suzumiz : tertemiz,bakımlı 1999 model, 149.000 km de,1,5 inç get yükseltmeli,otomatik vites,deri döşemeli v.s dir... Alacak olan...

6. M

99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması arwin araba iyi herhangi bir problem olmadı lastikler için beklemeye geçtim malum kar boran! geçsin hava iyi olunca lastik olayına geçeceğiz ...

7. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması Hasan abicim çok teşekkür ederim sizler olmasanız bir türlü uygulamaya geçemezdim ben ;D ;D tekrar teşekkürler ...
  8. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması Difransiyelin de altına da get koyduktan sonra artık işimiz bitiyordu ...bu az maliyetli ve kolay operasyonun ardından aracım artık 1,5" yükseltilmiş oldu...Bu arada aracın yeni halini yorgunluk ve soğuktan dolayı fotoğraflamayı unuttum :(( ...
  9. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması yukardaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi aracın alçak olması nedeniyle asfalt yolda bir taş sonucu eksoz umu kırmıştım :)) işte bu nedenlerle arazi ye çok çıkmasamda yükseltme şart hale gelmişti ...Neyse Get sonrası kısa gelen Arka amortisörün...

10. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması artık sıra arka tekerleklere geliyordu...

11. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması amortisör kule fincanlarının değişen yeni ve uzun civataları ile beraber ön tekerler bizi fazla uğraştırmadan tamamlanmıştı...
  12. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması get sonrası amortisör kule bağlantı fincanının kısa gelen civatalarını tornacıda yeni uzun civatalarla değiştirdik...

13. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması ...
  14. M

Ynt: 99 3K Suzuki Viitara 1,5" Yükseltme Çalışması işte bunlarda yükseltme işleminde kulanacağımız Arwin Ahmet'in kendi imalatı !! Polyamid get malzemeleri
  15. M

Herkese merhabalar; Geçen hafta suzuki buluşmasında standart aracımla çamurlar içinde yeteri kadar debelenemem ve parkura giremem sonucunda:( :( :( artık aracımda ufak ufak modifikasyonlar yapmanın zamanı gedi dedim ve Arwin (Ahmet);Pancarmotorcu (Hasan) abimlerim yardımları ile bugün bizim...

16. M

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) offroad da suzuki vitaRA,fotoğrafta esRA ;D ;D ;D...Ellerinize sağlık Esra hanım güzel kareler... :o :o :o
  17. M

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...
  18. M

1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel ) hakkı kardeşim araban çok yakışıklı :D :D :D olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı :o :o :o şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )

19. M

1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel ) hakkı kardeşim bilinçli ve ehil ellerde yaptırdığın aracının fotolarını sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum ;) ;)
  20. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) MASLAK OTO SANAYİ SİTESİNDE YASANMIS GERCEK BIR OLAYMIS Bir otomobil firmasının satış "showroom"una bir bayan müşteri gelerek "710'luk kapak" aradığını söyler. Satıcılar hemen oto yedek parça bölümünden birini oraya çağırırlar ve kadının talebini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.