Arama sonuçlarınız

1. makinacı mehmet

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta devrim beye canıgönülden katılıyorum banadaverseler hemen satıp bir defender alırım ;) ;)

2. makinacı mehmet

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model takip deyim
  3. makinacı mehmet

Defenderlarımızın yapım aşaması :)

Ynt: Defenderlarımızın yapım aşaması :) takipdeyim

4. makinacı mehmet

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı hay atana rahmet usta doğada kalmayacak denizde
  5. makinacı mehmet

Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler

Ynt: Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler paylaşım için teşekkür adamların atölyeleri güzel

6. makinacı mehmet

süper defender

Ynt: süper defender çok güzel ama yinede defender 110 kadar değil bence saygılar

7. makinacı mehmet

64 model GAZ marka aracın restorasyonu (inegöl)

Ynt: 64 model GAZ marka aracın restorasyonu (inegöl) ismail usda ellerinesağlık çok güzel olmuş tam haftasonu gezmelik gülegüle kullanın
  8. makinacı mehmet

Acil Satılık Çok Temiz Defender

Ynt: Satılık Çok Temiz Defender gardaş hayırlı satışlar aracın özelliklerinide yazarsan satışiçin dahaiyi olacağı kanısındayım saygılar
  9. makinacı mehmet

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor slm gardaş hayırlı uğurlu olsun allah tez zamanda binmeyi nasip etsin

10. makinacı mehmet

Satılık Beyaz Puma !

Ynt: Satılık Beyaz Puma ! sıcak adanadan slm lar umut gardaş gördümki düğün merasimini halletmişsin puma yine satılık galiba ömürboyu mutluluklar dilerim ;)

11. makinacı mehmet

Satılık Dizel Defender

Ynt: Satılık Dizel Defender abdullah abi hayırlı satışlar
  12. makinacı mehmet

Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender gardaş hayırlı olsun güle güle kullan darısı başıma hayellerimi süslüyor bi defender

13. makinacı mehmet

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yavuz abi tam 14 gündür yoksun yahu meraktan çatladık (işyerindeki arkadaşlar senin adam kaçdı galiba demeye başladılar ) yokmu yeni resim sus durayım şunları ;)
  14. makinacı mehmet

V8 takaslı DEFENDER 93

Ynt: V8 takaslı DEFENDER 93 hemşerim hayırlı satışlar ;)
  15. makinacı mehmet

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Bir defender için aksesuar kataloğu var ama 6mb olduğu için yükleymedim. İsteyen olursa e posta ile gönderebilirim seyhan bey bir defender aşığı ollarak banada gönderir sen çok sevinirim ;)

16. makinacı mehmet

Defender motor değiştirme problemi

Ynt: Defender motor değiştirme problemi slm göksel bey bu konuyu açmanız çok iyi oldu zira sizin düşmüş olduğunuz duruma bende düşecektim bende sizin gibi bir 2,5 luk alıp onu v8 edönüştürmek di hayalim konuya yavuz beyin hakim olduğunu düşünmekdeyim yada bilgili bir arkadaşlardan yardım...
  17. makinacı mehmet

defendere ısuzu motor

Ynt: defendere ısuzu motor umut arkadaşa katılıyorum bencede fort taktırırsınız fort olursunuz lort ömürlük bence
  18. makinacı mehmet

Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş bülent bey elelerinize sağlık güzel bir çalışma güle güle kullanın

19. makinacı mehmet

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor çok haklısınız niyazi usta toruna miras kalır aah dede aaahh nevardı sanki 66 fort yerine bir defender110 alsaydın ;D
  20. makinacı mehmet

Satılık Beyaz Puma !

Ynt: Satılık Beyaz Puma ! umut gadaş ilanını şimdi gördüm eyvah dedim ahanda hayalimdeki defender satılıyor dedim kendikendime sen satlık etmesende 3 yıl sonra ben teklif edecektim şuan durum müsayit değil hemde yılın defenderi satılırmı yaaa neyse hayırlısı olsun inşallah satmadan da evlilik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri