Arama sonuçlarınız

1. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? teşekkürler serhat yuvacık nerede ne zaman kimsenin haberi yok :) en azından benim yok adım selahattin çok uzun gelirse (selo )

2. tikit

Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma bencede çok yakışır ama aciliyeti yok onun :) önce farz olanları yapsın (yürür) :D
  3. tikit

Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma hayırlı olsun super olmuş yazın üstüne cadır yapar yatarsın artık :)

4. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? iyi niyetlerin için teşekkürler barış (senin defe de 41 kere maşallah) yaşamış olduğun sorunların sonuncusuydu inşallah kazasız ve belasız günler dilerim cümlemize
  5. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? bunlarda da el kitapları :)

6. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? resimleri toplu almadı :)

7. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? bu da benim def :)
  8. tikit

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? tel yokki electronik km başka bişeydendir bence ;D
  9. tikit

Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü selam arkadaşlar şimşeklerden sipariş verdim 40 tl kargo dahil fiyatı http://www.simseklerkarburator.com/maximumpower.htm gelişmelerle ilgili sizi haberdar ederim (denemekte fayda var)

10. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? selam geçmiş olsun Barış dün gece bende abimlere giderken yolda şarjın düştügünü gördüm daha ne oldu anlamaya çalışıyordumki şarj lambası yandı :) hemen hararet göstergesine baktım 80 derken 90 gidiyor o arada abimlere varmıştım zaten :) ama sokak ortasında çoluk çocukla...

11. tikit

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? olabilirmi diye düşünüyorum bizim araçlardamı sorunvar yoksa anlamadım 350 krş bile çok hesaplı geliyordu bana arkadaşın aracını incelemeye almak lazım km sinde sorun olabilir bence
  12. tikit

Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü yenisi de aynı fiyat zaten pek fark yok

13. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? sen ben barış üç kişiyiz zaten ortak nokta ayarlıyalım gelen gelir (Yeni DEFENDERciler BULUŞMASI ) ;D
  14. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? biz çomezler bi yerde buluşup dertleşelim bence bizi biz anlarız anca :)
  15. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? seninle biz yeniyiz (defender çömezi ) eskilere sormak lazım hepmi böyle olacak yoksa geçici aşklar gibimi :)

16. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? merhaba ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender :) beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba defenderde bizi...
  17. tikit

Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları Geçmiş olsun piyasayı pek bilmem ama 280 tl işçilikmi yoksa 480 mi tam olarak ne iş yapıldı ?
  18. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? teşekür ederim tabiki her işte bir hayır vardır

19. tikit

Land Rover Raw Defender 110 LE

Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE :) zeytinburnu'da ama sokak arasında arada yedikulede yakında olmasak komşu sayılırız
  20. tikit

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? selam arkadaşlar benim bu aracı almam tamamen tesaduf kesinlikle böyle bi araba alacak gücüm yoktu zaten iş yerimi yeni kapatmıştım bi arkadaşımın firmasına işe girmşitim anlayacagınız tam çulsuz dene bilirdi :) geçenlerde batmana başsaglıgına gittim orada cocukluk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR