Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Defender ?
iyi niyetlerin için teşekkürler barış (senin defe de 41 kere maşallah) yaşamış olduğun sorunların sonuncusuydu inşallah kazasız ve belasız günler dilerim cümlemize
selam geçmiş olsun Barış
dün gece bende abimlere giderken yolda şarjın düştügünü gördüm daha ne oldu anlamaya çalışıyordumki şarj lambası yandı :) hemen hararet göstergesine baktım 80 derken 90 gidiyor o arada abimlere varmıştım zaten :) ama sokak ortasında çoluk çocukla...
Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ??
olabilirmi diye düşünüyorum bizim araçlardamı sorunvar yoksa anlamadım 350 krş bile çok hesaplı geliyordu bana arkadaşın aracını incelemeye almak lazım km sinde sorun olabilir bence
merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender :) beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi...
selam arkadaşlar
benim bu aracı almam tamamen tesaduf kesinlikle böyle bi araba alacak gücüm yoktu zaten iş yerimi yeni kapatmıştım bi arkadaşımın firmasına işe girmşitim anlayacagınız tam çulsuz dene bilirdi :) geçenlerde batmana başsaglıgına gittim orada cocukluk...