Arama sonuçlarınız

1. mevt

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 07. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 7. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı) Sabır ve heyecan ile bekleyelim...

2. mevt

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Daha önce Mauser marka bir bıçağım vardı çantamda taşıdığım. Ancak biraz büyük olduğu için arada sırada sorun oluyordu. Onun yerine Victorinox'u koydum. Ayrıca, İlbeğ adlı arkadaşa teşekkür ederim. ;)
  3. mevt

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) Küçük omuz çantamda: 1. Bir kitap, 2. Fenix E01 fener, 3. Victorinox Hiker çakı, 4. Bir çakmak (sigara kullanmam), ;D 5. Silva karabinalı termometreli pusula taşıyorum.... :)

4. mevt

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Nihayet bir Victorinox'um oldu. Victorinox Hiker modeli. Basit ama kullanışlı.
  5. mevt

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben Salewa'nın farklı (Salewa Marmot GTX ) bir modelini kullanıyorum. Gerek hafifliği, gerek yol tutuşu, gerekse uzun süreli kullandığım zamanlarda ayaklarımı rahat ettirmesi ile beni fazlasıyla memnun etti.

6. mevt

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Fenix ve Maglite marka fenerler hakkında bilgi alabilir miyim?

7. mevt

Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum Teşekkür ederim.
  8. mevt

İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife

Ynt: İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife Olsun hava atmak için kullanılabilir.
  9. mevt

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Fenerlerden çok yazdıklarınız aydınlattı bizi. Teşekkürler.

10. mevt

Kotunuzu Taşlanmış mı Alırsınız? Buyrun O Zaman...

Ynt: Kotunuzu Taşlanmış mı Alırsınız? Buyrun O Zaman... Almayacağım...

11. mevt

Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  12. mevt

Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum. Teşekkür ederim. Fazla olduğumun farkındayım. Son bir soru sormak istiyorum. Baton ucu hakkında da bilgi verebilir misiniz? Karbid, çelik ve tungsten uçlar var. Hangisini tercih etmeliyim?

13. mevt

Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Batonnun antişoklu olup olmaması ne kadar gerekli bir özellik?
  14. mevt

Trekking baton alacağım. Ancak, markalar ve özellikleri arasında kararsız kaldım.Özellikle VIPOLE ve NIC-IMPEX arasında... Alacağım (tek veya çift farketmez) 50-100 TL fiyat aralığında birşey. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  15. mevt

Bot Hakkında Bilgi

Ynt: Bot Hakkında Bilgi Şimdi, bu botu tanıyan , bilen , gören hiç kimse yok mu?

16. mevt

Bot Hakkında Bilgi

Salewa Marmot GTX Bot hakkında Bilgisi olan var mı? Genellikle ormanlık, hafif taşlık arazide,avda ve günübirlik gezilerde kullanmayı düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri