Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
Daha önce Mauser marka bir bıçağım vardı çantamda taşıdığım. Ancak biraz büyük olduğu için arada sırada sorun oluyordu. Onun yerine Victorinox'u koydum.
Ayrıca, İlbeğ adlı arkadaşa teşekkür ederim. ;)
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
Nihayet bir Victorinox'um oldu. Victorinox Hiker modeli. Basit ama kullanışlı.
Ynt: Bot Tavsiyesi
Ben Salewa'nın farklı (Salewa Marmot GTX ) bir modelini kullanıyorum. Gerek hafifliği, gerek yol tutuşu, gerekse uzun süreli kullandığım zamanlarda ayaklarımı rahat ettirmesi ile beni fazlasıyla memnun etti.
Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum.
Teşekkür ederim. Fazla olduğumun farkındayım. Son bir soru sormak istiyorum. Baton ucu hakkında da bilgi verebilir misiniz? Karbid, çelik ve tungsten uçlar var. Hangisini tercih etmeliyim?
Ynt: Trekking Baton Hakkında Yardım İstiyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı. Batonnun antişoklu olup olmaması ne kadar gerekli bir özellik?
Trekking baton alacağım. Ancak, markalar ve özellikleri arasında kararsız kaldım.Özellikle VIPOLE ve NIC-IMPEX arasında... Alacağım (tek veya çift farketmez) 50-100 TL fiyat aralığında birşey.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.