Arama sonuçlarınız

1. mrtvural

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Motorcular Aladağda yapılması düşünülen kamp etkinliğine katılırlar herhalde...

2. mrtvural

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Hoş Geldin Black29 Çeyizi düzmüşsün :)
  3. mrtvural

Motosiklet Aksesuar Yurtdışında Hangi Ülkelerden Almak Avantajlı Olabilir.

gerçekten Avrupa pahalı. İtalya'da mağazaları dolaştım, Türkiye ile arasında fiyat farkı çok az. Yeni çıkan ürünler pahalı ama zamanı geçmiş önceki senelerin ürünlerinin fiyatla nerdeyse yarıya düşüyor. İnternetten alış-veriş yapmak artık eskisi kadar kolay değil, gümrük probleminden dolayı...

4. mrtvural

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

Bu arada şunu da belirteyim SuperTenere 1200cc'dir Tenere 660cc'dir..
  5. mrtvural

Bu yaptığınız son açıklamaya göre Tenere uygun bir motordur fakat bisiklet ile araziye girmek ile Tenere gibi Enduro bir motor ile arazide sekmek kesinlikle karşılaştırılamaz. Birkaç kere sizi üzerinden attıktan sonra motoru fazla dehlememeyi öğreneceksiniz zaten. Tenere uygun bir seçim olacak...

6. mrtvural

Merhaba, Öncelikle Motosikletten beklentiniz ve hangi amaçla kullanacağınızı belirtseydiniz yorum yapan arkadaşlar daha rahat yorum yaparlardı diye düşünüyorum. Tenere'nin sele yüksekliği oldukça fazla bir motordur, bu da sizin boyunuzun yaklaşık 1.80mt ve üzeri olduğu anlamına...

7. mrtvural

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

ben Hala Canon EOS 40D kullanıyorum :)
  8. mrtvural

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Son birkaç yılda hiç yeni Fotoğraf çeken arkadaş katılmadı mı buraya...?
  9. mrtvural

Yararlı Photoshop Bilgileri

Bu tür faydalı bilgileri daha sık paylaşmak gerekir diye düşünüyorum..

10. mrtvural

Gopro için çekim ayarları incelemem

Güzel çalışma...

11. mrtvural

Bildiklerimi Paylaşmak Bilmediklerimi Öğrenmek

Merhaba, Sizin gibi tecrübesi ve deneyimi olan arkadaşların paylaşımları mutlaka faydalı olacaktır fakat. Bence paylaşacaklarınızı bir düzen ve sıraya koyup belli periyodlarda bir başlık altında fotoğraflarla paylaşmanız. Sık paylaşım yapmayın ki düzenli sayfayı takip edemeyenler bile...
  12. mrtvural

Kamp Arkadaşları ...

Eski Gezenbilir kampçı ruhu tekrar geri dönüyor. Gayet olumlu ve sevindirici bir gelişme.

13. mrtvural

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. vay vay vay vay... Allah kaza bela vermesin, Nazardan saklasın. Gücünü ta burdan hissedebiliyorum. Birkaç kere teptiği için beni tadı hala damağımda ;D
  14. mrtvural

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Offf diyorum başka birşey demiyorum.... Fotoğraflarını görmek isterim, aslında sesini de duymak lazım...
  15. mrtvural

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. Hayırlısı olsun the venturer güle güle kullan. Yorumunda bahsettiğin gibi oldukça agresif ve güçlüdür. Bazen ne yapacağı belli olmuyor, kontrolden çıkabiliyor. Paraya ihtiyacım olmasaydı satmazdım, evladiyelik binerdim ona. Senin aldığın kaç model?

16. mrtvural

Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum?

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? Çağatay arkadaşıma katılıyorum, onu burda gördüğüme çok sevindiğimi de belirtmekı isterim...
  17. mrtvural

Miyas Lastik

Mıtas Lastik Yazdıklarımı iyi değerlendirin. MITAS'ın hamuru biraz sert olduğu için kolay kolay erimiyor, crosçuların tercihe tmesinin nedeni bu. Aynı lastiği bende kullandım. Dediğim gibi hamuru biraz sert ve uzun süre aşınmıyor bunun yanı8nda ısınma süresi de uzundur özellikle altını çizmek...
  18. mrtvural

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? Yol tutuş, takılan lastiklerle doğru orantılıdır. Enduro motosikletler hem otoyollarda, otobanlarda hem de araji şartlarında yol alabilecek şekilde tasarlanmıştır ( cros motorlarla karıştırmamak gerekir ) motosiklete takacağınız lastikler, yapmak...

19. mrtvural

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? üstat, öncelikle şimdiden hayırlısı olsun. Şunu belirtmekte fayda var, motosiklet fotoğraflardan, kataloglardan yada onun bunun tavsiyesi ile beğenilip alınmaz. Motosiklet ceket gibidir, ayakkabı gibidir. üzerine oturulur, tartılır denenir, oturuş...
  20. mrtvural

Miyas Lastik

Ynt: Miyas Lastik Hamuru biraz serttir bu yüzden ısınması vakit alabilir. Yol tutuşunda herhangi bir eksiklik görmedim. Enduro motosiklet kullanmama rağmen racing motorlar gibi virajlara yatabiliyorum. Freni de iyidir. Kolay kolay aşınmıyor. Aşırı sert arazi şartlarında kullandım, banamısın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR