Arama sonuçlarınız

1. enezege

Çekme Karavan Yeşil Sigorta

Merhaba, Maalesef yaz sonu dövizde oluşan malum durumdan dolayı çıkamadım :(. Konuyla ilgili olarak "Yeşil Sigorta" yapıldığı için ilgili ülkeyi rahatsız edecek bir durum olmadığını düşünüyorum. Sayın Akdeniz45'in bir yazısında da bahsettiği gibi Almanya'da en küçük bir römorka ruhsat...

2. enezege

750kg Alti Karavan Uretiyorum Fikirlerinizi Almak Istiyorum.

Merhabalar, Şöyle düşünelim. Benim 750 kg'dan düşük çekme karavanım var. Muayene de şu anda yapılan gibi sadece çeken aracı götürüyorum. Aracı ve çeki demirini TÜV kontrol ediyor ve onay veriyor. "Karavanımla dolaşmamda sıkıntı yok" diyorum. Yola çıkıyorum trafik çevirdiğinde sadece çekme...
  3. enezege

İstanbul'da Karavan Parkı

Arif Bey merhaba, Aradan uzun zaman geçtiği için kusuruma bakmayın forumda çok sık aktif olamıyorum. Her ne kadar İstanbul'da oturuyor olsam da bu alanı uzun süredir görmedim. Bir ara Avrasya tüneli çalışmaları nedeniyle eski görüntüsünden uzak olduğunu hatırlıyorum. Park aktif olsa bile çekme...

4. enezege

Çekme Karavan Yeşil Sigorta

Merhabalar, Bu yaz sonu için hayallerde bir yurtdışı seyahati oluştu ve yasal zorunlulukları araştırmaya başladım. Benim şu anda malum siteden aldığım 750 kg altında Avrupa yapımı bir çekme karavanım var. Çoğunluğu gibi ruhsatı da yok. Ülkemizin mevzuatına göre de kullanımda bir sıkıntı...

5. enezege

Çekme Karavan Yerli Mi Yabancı Mı?

750 kg altı karavanın yurtdışına çıkmasında ne problem olabilir?
  6. enezege

750 Kg Altı Römork Ve Yeni Ehliyetler Hakkında:

Yeni sınıflandırma...
  7. enezege

Tente İthalatcısı ?..

Ynt: Tente İthalatcısı ?.. Benzer ürün http://www.aliexpress.com/item/aluminum-frame-polyester-fabric-motorhome-RV-awning/2053414568.html

8. enezege

Hymer B-655 Sizce Kaç TL'ye Almalıyım?

Ynt: Hymer B-655 Sizce Kaç TL'ye Almalıyım? Bahsettiğiniz Karavan Beykent Üniversitesinin Karavanıysa hala otoparkında görüyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29998.msg652142#msg652142

9. enezege

Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?

Ynt: Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ? Merhabalar, Biz bu olayı yaşadık. Clio binek araçla giderken ön kaputun üzerine yıldırım düştü. Flaş patlaması gibi bir ışık oldu ama ses çok yüksek değildi. Durduk ama araba stop etmemişti. Eve gelince aracı stop ettik ve bir daha çalışmadı...
  10. enezege

Yunanistan üzerinden Avrupaya seyahat..Üç Avrupa ülkesi gezisi

Ynt: Yunanistan üzerinden Avrupaya seyahat..Üç Avrupa ülkesi gezisi Merhabalar, Sanırım bizde 26'sı cuma akşamı veya 27 'si cumartesi Yunanistan'a gideceğiz. Benim memleket olması nedeniyle giriş rotam farklı ( Gümülcine). İnşallah biryerlerde karşılaşırız. Not: Cuma ve Cumartesi günü...

11. enezege

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Merhabalar, Su herzaman kolay gideceği yönü tercih ettiği için eğer hidrofora yakın tarafta su azsa buradan hava yapabilir. Tam tersi yönde su azsa hava yapma ihtimali daha az, tabii bu kesit çapına ve hidrofor...
  12. enezege

Otobüs Karavan Turu

Merhaba arkadaşlar, 2 hafta için çalışmaya gittiğim Suriye Şam'da karşılaştığım bir otobüs karavan tur firmasını sizlerle paylaşmak istedim. Resimlerini çektim ama boyut büyük olduğu için başarılı olamadım.Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. http://www.rotel.de/ Günay
  13. enezege

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Merhabalar, Cumartesi sabahı saat 11:30 da ulaştım, çimlerin üzerinde güzel bir kahvaltı yaptık.Sağımız solumuz yabancı karavanlar doluydu.Arkada üç adet yerli karavan vardı ,Memduh Bey'le tanıştım, devamlı yaz kış orada kalıyormuş. Akşama doğru yemeği düşünürken...

14. enezege

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Merhaba, Bu hafta sonu birkez daha bu alanı görmeye gittim. Güvenlik şüphelerim vardı fakat orada kayıt yapan bir polise rastlayınca, sordum gece sorun oluyor mu diye. Biz bütün gece burdayız hiç merak etmeyin dedi. Ben bu hafta sonu bir denemek istiyorum...
  15. enezege

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Ferhat Bey, Bende geçerken gördüğüm karavanlarla bir hafta sonu kalmayı düşünmüştüm, hem tarihi alanlara yakınlığı, hem de boğaza giriş manzarası harika ama, görevli bana akşam 23'ten sonra gittiklerini, Sabah 5-6 gibi geldiklerini söyledi. O yüzden gece...
  16. enezege

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Günaydın, Sabah işe gelirken Beykent'te gördüm. Devletin de Hymer Karavanı varmış, ÖTV ödemiş mi acaba? :) Günay

17. enezege

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Melih Bey, İkinci resim avrupa'dan mı? Günay
  18. enezege

Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

Ynt: Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010) Mehabalar, Bazı değişikler yapılması için bıraktığım karavanımı almaya gittiğim Ege Karavan'da karşılaştığım Haşmet Bey (her nekadar sanal ortamdaki resimlerimizden birbirimizi çıkaramazsak dahi) beni İnciraltı'na davet etti. Bende dönüş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR