Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,159
Ynt: Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

Güzel bir tanışma etkinliği olmuş, ,inşallah daha büyük organizasyonlarda bütün ülkemizin karavan ve kamp severleri bir araya gelip tanışma fırsatı bulur.
emeği geçen herkese teşekürler.

Etiketler

Çok güzel gözüküyor arkadaşlar, hepinizi tebrik ederim ,ilerde iki bölgenin ortasında bir yerde ' bölgeler arası buluşma düzenleyelim'

Mehabalar,
Bazı değişikler yapılması için bıraktığım karavanımı almaya gittiğim Ege Karavan'da karşılaştığım Haşmet Bey (her nekadar sanal ortamdaki resimlerimizden birbirimizi çıkaramazsak dahi) beni İnciraltı'na davet etti. Bende dönüş yoluna çıkmadan uğramak istedim. İzmir'i çok iyi bilmemem nedeniyle Haşmet Bey'in telefon yardımıyla bulabildim. Hatta sağolsun Metin Bey'in yardımıyla İstanbul yoluna çıktım.
Aralarına katıldığım da samimiyetlerinden her zaman buluştuklarını zannettim arkadaşlarda ilk defa görüşüyorlarmış.
Gayet düzenli intizamlı halka pozisyonunda oturuyorlardı ve ben katılınca hemen çapı genişlettiler.
Şunu da belirtmek isterim ki ben oradayken Marmara hakkında bir dedikodu olmadı, ama benden sonrası hakkında bir fikrim yok, gözlemci olarak katıldığım toplantıyı tescil ederken İstanbul deplasmanına da beklediğimizi belirtirim.
Buradan İzmir'deki arkadaşlara selam edip teşekkürlerimi gönderiyorum,
Tekrar görüşmek üzere
Kalbim Ege'de kaldı.....
Günay

Tebrikler Arkadaşlar.

Gelmek isterdim ama Nişanlım ile görüşmek için Bursa'ya gitmem gerekti.
Başka bir etkinliğiniz de ya da Urla kampımız da görüşmek üzere.

Sevgilerle,

yaybek' Alıntı:
Güzel bir tanışma toplantısı olmuş emeği geçen tüm dostlara teşekkürler sizleri bu şekilde hep bir arada görüp fotoğraftanda olsa tanımak güzel,Günay abiyi orada görmek ayrı bir şaşırttı beni ama niki enezege olunca egeli dostların yanında olmak istemiş. ;D
Güzel bir birliktelik olmuş. Paylaşımlarınız teşekküler.
Yusuf kardeşim günay beyin karavanı gerçektende güzel görünüyor. Sanıyorum Günay bey avcılar tarafında ikamet ediyor.Kendisini ve karavanını ziyaret edebiliriz birlikte ne dersin?

Tebrikler Arkadaşlar.

Gelmek isterdim ama Nişanlım ile görüşmek için Bursa'ya gitmem gerekti.
Başka bir etkinliğiniz de ya da Urla kampımız da görüşmek üzere.

Sevgilerle,

Murat Bey, Merhaba.

Nişanlınız Bursa'lı mı?

Eğer öyleyse, sizde bizimkinin tersi bir durum sözkonusuymuş. :smiley:
Ben Bursa'lıyım, Eşim İzmir'li

Allah tamamına erdirsin.
Selamlar, Yakında buluşabilmek dileğiyle.

Evet Yücel bey yazdığınız gibi.
Bursa'lı olmasa bile orada ikamet etmekte.
:smiley:

Sağolun.

Yücel, sen kendini Bursalı; Murat Beyi de İzmirli mi sanıyorsun? Bak öyleyse:

"Adama sormuşlar:
-Nerelisin?
Verdiği yanıt:
-Daha evlenmedim...
:D

Cavid Sezen

Öncelikle bizimle birlikte olamasalar bile sevgileriyle aramızda olduklarını hissettiğimiz tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Benim de gönlümde bir gün "bölgeler arası" bir buluşmaya katılmak yatıyor. Bu arada bölgeler arası deyimi bir ayrımı değil sadece insanların yerleşim yerlerinin farklılığını ifade için kullanılmıştır...
Dostlar toplantıdan aklımda kalan bazı notları derlemek istiyorum;
-Toplantımızı gerçekleştirebilmek için tam 10 sayfa yazıştık :D
-Bu 10 sayfa içinde tam 188 adet mesaj bırakıldı.
-Toplantıya katılabilmek için ben Aydın'dan, Yücel Demirci'den, Şeref abiyse Mordoğan'dan geldi. (bu mesafeler İstanbul için şehir içi sayılsa da bizim için çooookkk uzak bir yol :D :D :D)
-Katılım tahminimin ancak yarısı olabildi :mad: (katılamayanlaın yargılanmasına 1 nolu İzmir karavancılar mahkemesinde başlandı) :D
-Ağzımızda tadı kaldı, arkası arandı ve Yücel tarafından hemen araştırma çalışmaları başlandı...

Vee başlık etkinliğin "karavan yönetimi'nin" belirleyeceği bir yerde ve şekilde yapılması için moderatörümüz sevgili Cem tarafından kaldırıldı.

23 Nisan'da bir etkinlik yapılacak o kesin. Gerisi için "yönetim" kararını heyecanla bekliyoruz.

Selamlar herkese, Tekrar buluşabilmek dileği ile...

Ara sıra tanışma etkinliğimize bu sayfalarda tekrar bakıyorumda ne iyi etmişiz diyorum.Birbirimizi karşılıklı görmek,sesini duymak,konuşarak tanımak ve dostluğumuzu pekleştirmek çok güzel ve son derece keyif vericiydi.Katılımın daha fazla olmasını dileyerek, yeni yeni birlikteliklerin yapılmasını heyecanla beklemekteyim. Saygılarımla..

Şeref

Evet, Gerçekten de güzel oldu. Daha geniş katılımlı bölgesel olmayacak bir etkinlik için açıklanacak kararı bekliyoruz.
Ben biraz da bu buluşmanın verdiği heyecan ve istekle, yenisinin başlığını daha büyük çaplı ulusal bir etkinliğin bu tarihte planlanacağını düşünmeden açtım.
İlgililerden özür diliyorum.
Tekrar buluşmak dileğiyle, Selamlar.

Merhabalar ,Hemserilerim,güzel tanisma toplantisi olmus.Devamini dilerim. :smiley:

Birde sizden istegim, Izmirin icinde Karavanla gelindiginde sorunsuz park edilebilecek yer nerde var.

Selamlar.

İzmir içi ile nereyi kastetmektesiniz ama.?

Karşıyaka - Konak - Bornova - Balçova - Buca.??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler