Arama sonuçlarınız

1. Karauzum

95 GC 5.2 'nin 2010 MTV si

Ynt: 95 GC 5.2 'nin 2010 MTV si Benim 94 gc 2009 yılında 16 yaş olarak geçti. 95 ler 2010 da 16 yaş grubu olur

2. Karauzum

Zj Elektronik Aksam Sorunu

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu Bütün kapıları açma olayı çalışmazsa araba çalıştıktan 3-4 sn sonra stop ediyor zaten immobilizer olayı işte . Belli bir süre çalıştıktan sonra elektronik aksamın çalışması büyük ihtimalle röleden kaynaklıdır. Belkide sorun basittir elektrikçiye gitmenizde fayda var.
  3. Karauzum

Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor?

Ynt: Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor? Araç çalıştığında Overdrive devrededir. Düğmeye bastığınızda bu özellik kapanır zaten düğmenin üstünde O/D Off yazar.

4. Karauzum

Okcan Lpg kiti?

Ynt: Okcan Lpg kiti? Bir de hollanda malı Teleflex varmış sistemi değişik diyorlar, sıfır araçlarda kullanıyorlamış bu konuda bilginiz var mı ?
  5. Karauzum

LPG den Benzine Geçiş

Ynt: LPG den Benzine Geçiş Bende şöyle de bi sıkıntı vardı benzine geçtikten sonra gaza geçirmek için aracı durdurup tekrar çalıştırmak gerekiyordu sizde de böyle mi oluyor ?

6. Karauzum

LPG den Benzine Geçiş

Ynt: LPG den Benzine Geçiş Bende de ani gaz vermelerde yapıyordu sonraları normal şekilde giderken de yapmaya başladı. Enjektörler'den ikisi tıkalıymış değişti ve beyinde bayağı bi ayar yaptılar şimdi hiçbir sorun kalmadı. Benim sistem Landi Renzo idi. LPG ayarlarına baktırmanızda fayda var bence.

7. Karauzum

ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu

Ynt: ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu Evet ODB2 portları genellikle direksiyon altına yerleştirilmiş. Bununla ilgili görsel bi kaynak olmaması enteresan...
  8. Karauzum

ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu

Ynt: ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu Bu dökümanda bi resim var ama bi bakın isterseniz. http://karauzum.net/zj_hata_kodlari.pdf
  9. Karauzum

ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ???

Ynt: ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ??? Işıkta beklerken D konumunda araçta bi zorlanma hissediliyo, kasıntı bi durum oluyo N'ye alınca bi rahatlama oluyor araçta aynı şekilde bizde. Hocam bi de D'den N'ye geçirirken düğmeye basmadan geçiyor bu normal bi durum mu ?

10. Karauzum

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 1 milyona kadar dayanan duymadım ama 2 milyon km dayanan mercedes duydum ;D Amerikan araçları Alman araçları kadar da olmasa da kaliteli bence çok da sorun çıkarmazlar yani. İnşallah bi amerikan sahibi olursunuz ;) Sağlıcakla..

11. Karauzum

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Cherokee'den başka 1 milyon km'ye kadar dayanan araç duymadım ben. Arıza yaptığı halde bile yolda bırakmayan bi araç. Drive & Love diye boşa demiyorlar ;D
  12. Karauzum

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...

13. Karauzum

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı 93 ve 94 ZJ Tamir kitapçıklarını kendi siteme yükledim, buradan indirebilirsiniz. http://karauzum.net/jeep Sağlıcakla...
  14. Karauzum

ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?

Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir? Bende 94 zj var orjinal kriko biraz küçük geldi bana iş görüyor ama pek güven vermiyor açıkcası. Bende 10 tonluk bi kriko ile değiştirdim. Tam jeep'e göre iri ;) Orjinal krikoyu çıkmacılarda bulursunuz ama ne fiyat verirler bilinmez. Ankara'da...
  15. Karauzum

ZJ Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı ?

Ynt: ZJ Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı ? Bende ki ingilizce kitapçıkta da 33 psi yazıyor ???

16. Karauzum

Ankara'da Jeep'ten Anlayan İyi Bir Usta Var mı?

Ynt: Ankara'da Jeep'ten Anlayan İyi Bir Usta Var mı? Benim aracımda da benzer bi sorun vardı. Aşırı şekilde çiğ atıyordu. Gazcıya götürdüm ve 2 enjektörün tıkalı olduğu ortaya çıktı. 2 enjektörü değiştirince sorun gitti sesi soluğu değişti motor kendine geldi. Belki sizin sorununuzda...
  17. Karauzum

Koltuk Isıtması

Ynt: Koltuk Isıtması Sahibinden.com'da ilan verilirken Koltuklar "Isıtmalı Elektrikli Koltuklar" diye seçiliyor. Belki ordan yanlış anlaşılma vardır.
  18. Karauzum

ZJ Şanzuman Yağı

Ynt: ZJ Şanzuman Yağı Yaklaşık 10 gün kadar önce şanzuman yağını ve filtresini değiştirdim. Yağ olarak BP ATF yağı kullandım 7 lt 70TL ödedim. Filtre orjinal 30 TL. Mantar Conta 15 TL. Toplamda 115TL'ye mal oldu. Yalnız yağı kendim değiştirdiğim için usta parası vermedim. Ustaya sordum 40 TL...

19. Karauzum

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları Vergi adaletsizliğini ortadan kaldırmak için bi uygulama yapmışlar en çok jeep'cilere yarayan bi uygulama. Şöyle aracınızın kasko değerinin %5'i ödeyeceğiniz vergiden düşükse bi alt vergiyi ödüyorsunuz, diyelim aracınızın yıllık vergisi 1100 TL, aracınızın kasko değeri...
  20. Karauzum

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Benzer bi sorun benim aracımda da var. 40-50 mil arasında silkeleme oluyor, biraz gaz verince silkeleme olmuyor. Tanıdık bi ustaya gösterdik o da shaft ıstavrozlarında boşluk var deyip ıstavrozları değiştirdi ve sorun geçmedi. Sorunun şanzımandan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri