Arama sonuçlarınız

1. T

Motosiklet Ile Krakow

Sizdeki anıları dinlemek isterdim. Muhtemelen çok renklidir. İlginize teşekkürler. Ercüment Oğuz

2. T

Motosiklet Ile Krakow

Çok teşekkür ediyorum.... Ercüment Oğuz
  3. T

Motosiklet Ile Krakow

Gece Edirne’ de konaklamaya karar verdim. Çünkü İstanbul’ a yaklaşmış olsam da yol çok kalabalık ve sıcak… Bu amaçla bir otel aramadan önce elbette Ciğer Tava molası… Karhal isimli bir otel buldum. Motosikleti kapının önüne kameralar altına park ettim. Edirne de anlatılamayacak kadar sıcaktı o...

4. T

Motosiklet Ile Krakow

Ertesi sabah yola çıktığımda Google maps Vidin Sofya arasında beni bir dağ yoluna soktu. Başlangıçta iyiydi ama sonrası Romanya da geçmekten kaçındığım Trans Alpinanın Bulgaristan versiyonu. Açıkcası çok zorlandım. Sofya sonrası çeşitli molalarla ve Gurbetçi araçlarla birlikte Bulgaristan...
  5. T

Motosiklet Ile Krakow

Tur bitiyor, aracımız bizi otelimize bıraktı. Daha öğleden sonrası ama cidden yorulmuşuz. Bir kaç saatlik mola ikimize de iyi geliyor ve hava da hazır açmışken Alp’in küçük motoru ile tekrar şehri dolaşmaya çıktık. Bu kez nehir kenarına gidiyoruz. Genç, yaşlı, kadın, erkek genel olarak hepsi...

6. T

Motosiklet Ile Krakow

Yağmurla birlikte bu tur bitiyor. Çıkışta tur aracımız bizi alarak 3 – 4 km ilerdeki alana Birkenau’ ya götürdü. Burası Auchwitz ‘deki alanın yaklaşık 10 katı kadar büyüklükte. Filmlerde gördüğümüz o meşhur ahşap kulübeler, devasa gaz odaları ve yakma fırınları bu alanda. Burada bir demiryolu...

7. T

Motosiklet Ile Krakow

Gezi sonrası otele dönüp ertesi gün planı yapmaya çalışıyoruz. Epey bir uğraş sonunda bir tur şirketi bulup, turu satın alabildik. Sabah saat 05.30 da bizi otelimizden alacaklar. Tüm gece yağmur yağdı ve tur şirketi dedikleri saatte bizi otelimizden alarak toplanma noktasına götürdü. Orada daha...
  8. T

Motosiklet Ile Krakow

Buradaki kısa mola’dan sonra yola devam ediyor, üzüm bağları, şaraphaneler ve güzel köylerden geçiyoruz. Biraz yol aldıktan sonra Alp beni kırmıyor ve otoyol’ a bağlanıp hızımızı arttırıyoruz. Nihayet saat 17.00 gibi Krakow a otelimize vardık. Otelimizin ismi Conrad Comfort, burada 3 gece...
  9. T

Motosiklet Ile Krakow

Ertesi günü kahvaltı yaparken günle ilgili kararlar aldık. Aksel; TransAlpina yada Top Gear ekibinin dünyanın en iyi yolu dedikleri Transfagaraşan geçişlerini yapmak istiyor. Bunlar Motosikletcilerin Hacı olmaya geldikleri iki tane bol virajlı dağ geçişleri.. Açıkcası bana çok cazip gelmedi...

10. T

Motosiklet Ile Krakow

YENİ BİR YOL HİKAYESİ Arkadaşım Alpaslan’ la, aradan geçen bir hayli süreden sonra tekrar birlikte yol yapmaya karar verdik. Bu kez rotamız 27 – 28 – 29 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Moto Camp Bulgaria. Alp uzun süredir düzenli olarak bu kamp’ a katılıyor, benim içinse ilk olacaktı...

11. T

Motosiklet Ile Krakow

Merhaba ; 27. Haziran - 8. Temmuz 2025 arasında gerçekleştirdiğim gezimi yazıları tamamlar tamamlamaz sizle paylaşacağım. Saygılarımla. Toaxe / Ercüment Oğuz
  12. T

Araba Ile Paris Brüksel Amsterdam Berlin Varşova Belgrad Istanbul Rota Tavsiyesi

tMerhaba; Size şimdiden Hayırlı Yolculuklar Dilerim. Ben ve eşim 2023 Aralık başında yola çıkıp, 2024 Ocak sonu dönüş olmak üzere arabamızla bir seyahat gerçekleştirdik. Bizim rotamız ; İstanbul, Yunanistan Dedeağaç konaklama, Bulgaristan Direk Geçiş , Sırbistan Belgrad konaklama, Macaristan...

13. T

Araçla Rusya Ver.2.0(magadan-kamçatka)&(moğolistan-kazakistan-kırgızistan-özbekistan)

Kazasız belasız, sağlıklı ve bol kahkahalı bir yolculuk dilerim.. Saygılarımla. Toaxe
  14. T

Yurt Dışından Araç Getirmek

Merhaba; Eşim hem KKTC hemde Türkiye vatandaşı yani çifte vatandaşlığı var. Sorum şu; Eşimin ikinci vatandaşlığından yola çıkarak yurt dışından araç getirebiliyormuyuz. Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Saygılarımla. Toaxe / Ercüment Oğuz
  15. T

Bi̇lgi̇ Alabi̇li̇rmi̇yi̇m

Sn. Doğrucu Davut; ; Gönderdiğiniz yazı tüm hayallerimizi yıktı ama yapılacak bir şey yok. Çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla. Toaxe / Ercüment Oğuz

16. T

Sn. Börü Bars ; Yanıtınız için çok teşekkürler. Bu yazıdan anladığım kadarıyla klasik yöntem gümrükten çıkış / giriş yapıldıktan sonra sorun olmadığı... Tekrar Teşekkür Ediyorum. Saygılarımla. Toaxe / Ercüment Oğuz
  17. T

Sn. Grup üyeleri ; Bilmediğim bir konu için yardımınızı rica ediyorum. Yurt dışında kurulu bir şirketimiz var, bende o şirket çalışanlarından birisiyim. Şirketin orada arada sırada kullandığı bir motokaravan var. O karavanı Türkiye'de kullanmak istiyoruz. Bununla ilgili Kullanım...
  18. T

İran

Sevgili Arkadaşım. Zaten bizde bu yolculuktan 10 sene öncesi iki arkadaş Motosikletle gidip müthiş keyif almıştık. Ancak aradan geçen 10 sene maalesef İran' ı çooooook değiştirmiş. İlkinden aldığımız keyifi ikincisinde bulamadığımız gibi şansızlıklar da yakamızı bırakmadı ama bizi en çok üzen...

19. T

Kuba Gezisi 2019

Merhaba. Uzun yıllar önce Castro henüz sağken Küba' yı görmüştüm. Havana ve Trinidad' ı gezmiştim. Sizinkinden farklı olarak grup değil de münferit gezdiğimiz için yerli halkla çok hoş sohbetler yapma şansımız olmuştu. Her iki şehirde' de otelde değil evlerde kalmıştık, çok güzel kahvaltılar...
  20. T

İran

Sevgili Arkadaşlar ; İlginize olumlu ve olumsuz eleştirilerinize teşekkür ederim. Öncelikle yazının uzun olduğunun farkındayım, daha önce ki yazılarımı parça parça yazmıştım. Evet okurken kolay oluyor ama herhangi bir işe dalınca (yazan açısından) toparlamak zor oluyor diye bu kez böyle bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri