Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva 1993
harika olmuş elinize sağlık yandaki kamuflaj şerit çok yakışmış nerden temin ettiniz ve ne kadara mal oldu bilgi verirseniz sevinirim
Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf
ben bu sorunu karbüratör kliniğinde çözdüm. karbüratör tamamen söküldü ilaçla temizlendi güzel bir ayar verildi çekiş düzeldi
aracım 1992 model olup temiz bir araçtır lpg ve çeki demiri ruhsata işlidir arazi ve yürüyeni sorunsuzdur alt takımları gayet iyi durumdadır emsallerine göre diri ve çürüksüz bir araçtır fiyat 7500 tl tel 05335165659 Mehmet Nuri...
çok sevdiğim aracımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum umarım değerini bilen dostlara kısmet olur
http://www.sahibinden.com/satlik_1992_model_arazi_canavari_bakmadan_gecmeyin-14WQQaXQQ20349254WQQpXQQdisplayitem
Ynt: vites kolundaki boşluk için yardım
teşekkürler usta aracı lada servisine yaptırdım bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum parça değişmeden önce yoktu acaba ustanın gözündenmi kaçtı
sevgili dostlar aracımın debriyaj baskı setini ve vites çatalını değiştirdim şimdi vites kolunda aşırı bir boşluk var vites kolunu araç boşta yada viteste iken sağa sola hareket ettirdiğimde çok fazla oynuyor normal değil sorun ne olabilir viteste iken oynattığınızda vites boştaymış hissi...
Ynt: Çamur canavarıyla ilk tecrübe ve acil yardım
evet üstad sana katılıyorum bu sitedeki değerli abilerim ve ustalarım sayesinde servise daha bilinçli gidebiliyorum
Ynt: yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak
öncelikle hoşgeldiniz.Bende sizingibi acemi sayılırım.Tek talihsizliğim GEZENBİLİR ailesiyle servise gittikten sonra tanışmış olmamdı.Değerli abilerimiz ve ustalarımız sayesinde hersorunumuza çözüm bulabiliyoruz ve servise...