Ynt: vites kolundaki boşluk için yardım
unutma demişken, benimde aklıma bir olay geldi. bu konuda başımdan geçenleri anlatayım sizlere, arka fren balatalarını değiştirmiştim ve el frenini ayarlatırken ayar yapılan civatada papağan pense unutmuşlardı. olay şu şekilde cereyan etti akşam evdekilerle birlikte misafirliğe gidiyordum yolda arac hareket halinde iken birden sanki aracın arkasında bir demir sürüklüyormuş gibi bir ses duydum aractan indim bakıyorum gece karanlığında hiçbirşey göremedim ama aracı calıştırıp hareket etmeye başladığım zaman ses tekrar geliyordu aklıma okadar cok neden geliyorkii anlatmamın mümkünatı yok hararetim 100 geçmişti, kendi kendime gidiceğimiz yere bir an evel gideyim kalırsa aracım orada kalsın diye söyleniyordum ve en sonunda gideceğimiz yere vardık bir oh cektim 35 dakikalık yol bana 3 saat gibi gelmişti daha sonra gözlerim yüksek bir kaldırım aramaya başladı kaldırımı buldum ve ön iki tekeri kaldırıma cıkarttım karsıdaki sokak lambasının zayıf ışığında aracın alt tabanına ait olmayacak parlaklıkta bir nesne gözüme ilişti o an inanamadım buna bu bir pense idi civata sıkıldıktan sonra orada unutulmuş ve yoldaki kasislere girdikce sarsıntı ve pensenin ağırlığı sebebi ile gevşeyerek şaftın üstüne düşmüştü o an sanki boğazımı sıkan el bir anda gevşedi ve nefes almaya başladım ve sinirle karışık bir kahkaha aldı yüzümü, kendinizi benim yerime koyun ilk arabanızı almışsınız ve aile fertlerini ilk kez bir yere götürüyorsunuz ve başınıza bu tarzda bir olay geldiğini hayal edin o piikolojiyi anlatacak bir cümle topluluğunu kurmak çok zor inanın, sonra gidip ustayı fırcalmak istedim ve düşünmeye başladım doktorlar ameliyat esnasında makas pens ve daha bir çok aleti unutuyorlar insanın içerisinde şimdi ben bu adama ne diyebilirdim tek yapabileceğim şey birdaha oraya gitmemek oldu