Arama sonuçlarınız

1. A

Aizanoi Antik Kenti

Ynt: Aizanoi Antik Kenti tapınağın altındaki yerde işkence odalarının olduğunu duymuştum fakat girmek hiç nasip olmadı :-\

2. A

Kütahya Fotoğrafları

Ynt: Kütahya Fotoğrafları ağaç kütahya merkezde bir köydedir köyün adı şu anda aklıma gelmiyor fakat ağacı canlı olarak yanından gördüğünüzde büyüklüğünü daha iyi anlayabilirsiniz. kütahyada 1000 yılllık kestane ağacı olarak bilinir ve 1000 yılıda epeyce geçtiği tahmin edilir, ayrıca kütahyada...
  3. A

Anne Kurt, Yavrularını Çalan Köyün Kabusu Oldu

Ynt: Anne Kurt, Yavrularını Çalan Köyün Kabusu Oldu genel konuşak istemiyorum ama bazı insanlar kurt yavrularını büyümeden imha etmek için ve büyütüp çoban köpeklerine talim yaptırmak için besler astsubayda kendisi bakmak için veya buna benzer bi sebeple almış olabilir çünkü neyapıcak kurt...

4. A

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Jeep Motoru Takılmış Motorsiklet. yuh bu ne ya peterbilt motorumu takmışlar... :o
  5. A

Moto GP Padok Kızları...

Ynt: Moto GP Padok Kızları... ya bide son resimde ablanın arkasındaki elinde fotoraf makinesi olan amca napıyo öle ya ::) ;D

6. A

Moto GP Padok Kızları...

Ynt: Moto GP Padok Kızları... yav abi adamı zorla motorcu yapcaksınız yemin ediyorum ya :o ;D ;D

7. A

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? abi hikayelere 15 dk güldüm bidaha böle şeler yazmayın karnım acıdı yemin ediyorum ya :D :D :D
  8. A

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? bence terbiyesizliğe seviyenizi bozmadan piskopatlık derecesinde sadist bir tavırla yaklaşmak( kendinize güveniyorsanız ve sağlamsanız fiziksel yeterlilik vs.) en ağır şekilde cevap vermek bu cevabın arkasındanda mahlukatlar uzaklaştıktan sonra ağırdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri