Arama sonuçlarınız

1. L

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Teşekkür ederim arkadaşlar geçen sene o listeye adımı yazmıştım bir daha yazmama gerek yok sanırım..:)

2. L

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... b]Selam Arkadaşlar, Güzel bir konu ve bir katkıda ben yapayım dedim.Fotoğraf hobim vardoğa,manzara,kuş ve yaban hayatı fotoğraflarıçekiyorum haftasonlarıçoğunlukla arazide oluyoryum ve sabit değil gezmeyi seviyorum dağ,taş tarla neresi olursa bir kuşun peşinden...
  3. L

Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi Selam... Ben bugün 2005 G.Vitara 3 kapı aracıma Bridgestone A/T 694 taktım... Ebatlar 215-65-16... Lastik konusunda bilgi verecek bir kaç link vereyim... http://www.4wdmonthly.com.au/tips_tyres.php...

4. L

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar...........(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki G.Vitara-1999) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 -...
  5. L

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam Arkadaşlar... Ben Gürkan siteye yeni üye oldum ve bugün 2005 model Grand Vitara 3 K 1.6 AT aldım ve aranıza katıldım... Sigortacıyım ve hobi olarak fotoğraf çekiyorum, binek bir araç ile doğada fotoğraf çekerken bir hayli zorlanıyordum ve uzun bir süredir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri