Arama sonuçlarınız

1. erhan kamil eytiş

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Hepinize geçmiş olsun yaralılarada allahtan acil şifalar dilerim

2. erhan kamil eytiş

Disco - 1 Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Disco - 1 Alacağım Tavsiyeleriniz 1997 model v8 in 6 aylık düşük kaskolu bandrolu 843tl.dir pazartesi yatırdım yıllık 1700tl. 2012 de dahada düşecek. küçük motor her zaman iyi değil kasa aynı kasa biri 2000cc. diğeri 3900cc yani küçük motor benzin gücüyle gider diye düşünüyorum. en basit...
  3. erhan kamil eytiş

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın damat oyun havası eşliğinde yolun sağına çekip halay çekenler, araçlarının dörtlülerini yakanlar, evlerdede lambalarını yakıpsöndürenlerde protesto ediyorlar, türkiye genelinde bir protesto nihat ı kutluyorum bu konuda çok başarılı :)

4. erhan kamil eytiş

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın evet alem fm 89,2 nihat sırdarın programı dinlemenizi öneririm ;D Program Adı : MAKSİMUM MUHABBET Hafta içi her sabah 07-09 saatleri arasında yayınlanan ve Nihat Sırdar tarafından hazırlanan programda Türkiye’nin gündemine mizahi bir yaklaşım var...
  5. erhan kamil eytiş

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın bundan sonra bende shell den almayacağım opet e devam

6. erhan kamil eytiş

Discovery V8 Lastik Seçimi

Ynt: Discovery V8 Lastik Seçimi evet kürşata katılıyorum 2'' yükseltmem var 33''leri taktım ve çamurlukları kestirdim çünkü maslaktan avclılara zor geldim şimdi yolda henüz sürtme yok fakat arazide kesin sürter + 2'' daha yükseltmem kerekiyor

7. erhan kamil eytiş

Discovery I Kaporta - Boya Ustası

Ynt: Discovery I Kaporta - Boya Ustası merhaba avcılar fatih sanayii de murat ustayı tafsiye ederim kendisi borusandan ayrılmış ve işini severek yapan bir usta 0532 450 76 27 murat usta
  8. erhan kamil eytiş

disco 1 kaportacı arıyorum

Ynt: disco 1 kaportacı arıyorum avrupa yakasında avcılarda murat ustayıda tafsiye ederim borusandan ayrılma işini bilerek severek yapan bir ustamız 0532 450 76 27 murat usta
  9. erhan kamil eytiş

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? İnşallah şu tatil olayını sağ salim halledip dönelim, sizlerle çamura dalmayı sabırsızlıkla bekliycem ;D

10. erhan kamil eytiş

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? selam bende avcılardayım gezilerinize bende seve seve katılabilirim :D ama 12 sinden sonra :-\ akdeniz ege turuna çıkıcam malum bayram trafiğini atlatmak lazım, ama döndükten sonra herdayim hazırkıta avcılardayım sohbete çaya çorbayada...

11. erhan kamil eytiş

discovery I yakıt problemi

Ynt: discovery I yakıt problemi Eveet nihayet akışmetreyi değiştirerek ve iyi bir karbon ayarıyla yakıt sorununu çözdük :D 38L. lpg ile 185km.= :D ;D (gezenbilir ailesine ve ilgisini esirgemeyen oto mekanik hüseyin ustaya buradanda teşekkur ederim)
  12. erhan kamil eytiş

Ynt: discovery I yakıt problemi kendi kafasına göre saçma sapan vites değiştiriyordu dün şanzıman beynini değiştirdik ayrıca lavato gaz sistemide 1,5 ay önce takılmış gazcıda enjektör memelerini değiştirdi daha küçüklerini taktı şuan bende deneme safhasındayım vites geçişleri normale döndü...

13. erhan kamil eytiş

arkadaşlar yeni aldığım disco 100km'de 35 litre gaz tüketiyor bilindiği üzere emekli bir zj'ci olarak bu yakıt konusu beni ürküttü sayın disco'cular bu araçlar normalde ne yakıyor yoksa bu yakıt normalmi eğer normalse satılık 1997 model bir disco var yok değilse beni aydınlatın çünki içim fena...
  14. erhan kamil eytiş

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
  15. erhan kamil eytiş

Biz Gezenbilirciler Avcılarda Kaç Kişiyiz?

Ynt: Biz Gezenbilirciler Avcılarda Kaç Kişiyiz? 1- Murat Kartal 95 zj jeep 2- Emrah Ercioğlu ... Lada 3- erhan kamil eytiş 93 zj idi, şimdi araç arıyorum bende 1985 den beri ambarlı dayım, f.çakmak caddesi no:8 realemlak buyrun gelin kahve içelim :)

16. erhan kamil eytiş

Bu Jeep Nedir ?..

Ynt: Bu Jeep Nedir ?.. arkadaşlar bu araç toplama bile diyemem felaket ötesi aracın yanına geldim kapısını actım anında kapatıporadan uzaklaştımki biri gelip anahtarı üstüme atıp hayırlı olsun demesin diye felaket ötesi bir alet avcılarda yeni açılan bir pazarda istirahatgahında beklemekte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri