Bu Jeep Nedir ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,943
Ynt: Bu Jeep Nedir ?..

Mithatcan' Alıntı:
sendeki bu bilgiye hastayım.... "alfonse"

;D Geçmiş Olsun ;D Acil şifalar dilerim ;D

Şaka bi yana,
Teşekkür ederim, sadece meraklıyım ve araştırmaya üşenmiyorum, o kadar....

Etiketler

2.5 dizel ZJ internette de bulamadım . 93 yılında dizel ZJ imalatı olsaydı herhalde 4.0 lt den aşağı olmazdı.

Zakof' Alıntı:
2.5 dizel ZJ internette de bulamadım . 93 yılında dizel ZJ imalatı olsaydı herhalde 4.0 lt den aşağı olmazdı.

ebay.co.uk a bakınız. 2.5L orjinal dizeller mevcut.

geçen hafta ankara da emek te 96 model manuel vites kırmız renk 2.5 tdi. zj gördüm. satılık otmatik olsa düşünürdüm valla. araba epey diri duruyordu. 20 lira isityorlardı.

İyi tamam diyelim hakkatten 93 model 2,5dizel ZJ var ama iç donanım
pardon ama ... üstünde sinek gibi duruyor...
Çakma bu çakma... :smiley:

Aracın sağ ön çamurlukta sinyal yok sol tarafta sinyal var , bu araç melez o zaman ;D :D yarı Amerikalı yarı Avrupalı

Baya kurcalanmış bir araca benziyor ama vergi için düşünülebilir. :eek:

arkadaşlar bu araç toplama bile diyemem felaket ötesi aracın yanına geldim kapısını actım anında kapatıporadan uzaklaştımki biri gelip anahtarı üstüme atıp hayırlı olsun demesin diye felaket ötesi bir alet avcılarda yeni açılan bir pazarda istirahatgahında beklemekte benim zj yi almadan 2 ay önce görmüştüm ben alalı 2 ay oldu = 4 ayını biliyorum düşman başına bile diyemeceğim bir araç :eek:

erhan kamil eytiş' Alıntı:
arkadaşlar bu araç toplama bile diyemem felaket ötesi aracın yanına geldim kapısını actım anında kapatıporadan uzaklaştımki biri gelip anahtarı üstüme atıp hayırlı olsun demesin diye felaket ötesi bir alet avcılarda yeni açılan bir pazarda istirahatgahında beklemekte benim zj yi almadan 2 ay önce görmüştüm ben alalı 2 ay oldu = 4 ayını biliyorum düşman başına bile diyemeceğim bir araç :eek:

;D :eek: ::smiley: :-X

Evet dediğiniz gibi 3 ay öncede ben talip olmuştum bu araca.Heveslenip işimin istanbulda olması sebebi ile görmeye gittim aracı.Daha 30 mt karşıdan yan yatmış halini görünce arabanın ne mal olduğunu anladık tabi.Ayıp olmasın diye inceledik birde tur attık.Araba traktörden daha berbat.Kasa hurdacılardan alınıp toplanmaya çalışılmış.Üstelik kazalı araç hurdası.Sağlam hiç bir yeri yok.Araba gitmiyor zaten dedim ya traktör ondan hem hızlı hemde sessiz gider.Her yeri oynuyor.Bu dedim süreklimi 4 çeker.Evet dedi ama şimdi iki çeker elindeki şavtı gösterdi bana.Bir yerinden ses geliyorda ondan mı diye söktürdüm onu dedi.Ama araba at arabası gibi tıngır tıngır.Allah muhafaza çukura düşse dağılacak.Ayrıca Alfonse arkadaşımızı tebrik ederim.Aracın resiminden ne mal olduğunu anlamış.Ben insanlara bu şekilde ticareti yakıştıramıyorum maalesef.Derler ya her malın bir saf alıcısı olur ama geç ama erken.İnşallah bunda tongaya düşen olmaz.İddaa ediyorum yıldız sanayisindeki hurda aracların çoğuna işlem yapmadan alın binin bundan daha iyi.

Bende bu jipe niyetleniyordum, yazılanları okuyunca şaşırdım... tşk... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR