Arama sonuçlarınız

1. alfa4

Garmin haritaları

Ynt: Garmin haritaları Koray merhaba, OpenStreetMap, kullanıcılar tarafından geliştirilen açık kaynaklı haritadır. Detaylar, kullanıcılar tarafından işleniyor. Türkiye'deki kullanıcılar çok katkı sağlamadığı için, kullanım şansı çok kısıtlı. Fazla detay yok. Ben kendi çevremi, bildiğim yerleri...

2. alfa4

artık kaybolmak yok

Ynt: artık kaybolmak yok Bu sistem daha çok, izin verdiğiniz kişilerle konum paylaşımı için kullanılıyor. Program GPS verisini, Google haritalarında görünecek biçimde yayımlıyor. Hem mahremiyet açısından dikkat edilmesi gereken birşey, hem de sürekli yayın yaptığı için pil sıkıntısı yaratıyor.
  3. alfa4

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Ben de antrenmanlara başlamıştım bunu düşünerek. http://colorblend.blogspot.com/2010/07/deneme-surusu-shakedown.html Geçen seneninkinin tadı hala damağımızda...

4. alfa4

Gezenbilir Geocaching El Kitabı

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı Sevgili raaaa, "Geocaching"in resmi web sitesi www.geocaching.com'da kutu saklama ve bulma ile ilgili bolca bilgi var. Zorluk belirleme, koordinat sistemleri, fotoğraf gibi birçok konuda, bu işi daha kolay ve zevkli hale getirecek ipuçları var. Tavsiye...
  5. alfa4

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) O zaman koşa koşa geliyorum. :) Ama bu sefer benimkini evde bırakırım. Sonra en heyecanlı anlarda fotoğraf çekemiyorum. ;) Erkan Bey, Gezenbilir ile tanışmam, pentax grubundan çok daha öncelere dayanır. Mesele...

6. alfa4

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) Erkan Bey, Sağanak yağış altında fotoğraf çekmek bir yana, gezmek bile sıkıntı olacak. Geceden sabaha kadar sürecek bir turda, yani uzun soluklu bu gezide yağmur çok rahatsız edici olacak. Ben şahsım adına...

7. alfa4

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) 01- Yavuz Selimoğlu (degobar) 02- Aydın (BM35) - Pentax 03- Alper (SnypeR) Pentax 04- hamit (blueshark) Pentax 05- Serbay Pentax Turkey 06- Emir İmer (Emr²) PentaxTurkey 07- Elif (eLf) +1 08- Kudret - Pentax Turkey...
  8. alfa4

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Rica ederim, ne demek. Paylaşmak için bu yayımları yapıyorum zaten. Ama fotoğraflarla daha güzel oluyor.
  9. alfa4

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) O koltukta yalnız oturuyor olsaydım hiç kaçırmazdım. Ama hem yerim dardı, hem de yanımdakine moral destek sağlıyordum :) İnince çekmediğime üzülüyorum ama. Bir dahaki sefere artık :D

10. alfa4

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Sevgili dostlar, Bu güzel geziyi blog sayfamda ( http://colorblend.blogspot.com ) dilim döndüğünce ifade etmeye çalıştım. Duyrulur. Tekrar teşekkürler herkese.

11. alfa4

Serbest Muhabbet (Geocaching)

Ynt: Serbest Muhabbet (Geocaching) Merhaba, Hiç gece kutu buldunuz mu? :) Geçen haftasonu Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" sırasında bir tane logladım. Gezi öncesi Geocaching.com sitesinden güzergahı inceleyip nelere yaklaşıyorum diye baktım. İki tane tespit ettim. Balat...
  12. alfa4

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Yöneticilere sonsuz teşekkürler. Çok uzun zamandır bu kadar keyifli ve uzun soluklu bir gezi yapmamıştım. Eve vardığımda tüm yorgunluğa rağmen "Vay be, ne geceydi..." diyordum. Profil fotomu, ayrılmadan hemen önce...

13. alfa4

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Herkese selamlar. Sabırsızlanıyorum. 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur...
  14. alfa4

Lamas Kanyonu Ölüyor!

Ynt: Lamas Kanyonu Ölüyor! Pazar günü İstanbul Anadolu yakası sahil yolunu kullandınız mı hiç? Mangal dumanından göz gözü görmüyor. Pazartesi sabahı o yoldan işe gidip gelirken asıl facia ile karşılaşıyoruz. O yemyeşil çimlerin üstüne çöpler serilmiş gibi duruyor. Son aldığım habere göre...
  15. alfa4

Gezenbilir Geocaching El Kitabı

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı Şehiriçinde, arabayla çok yakınına kadar gidebildiğiniz "cache"ler mevcut. Bunlar için el tipi dayanıklı birşeye ihtiyacınız yok. Elinizdeki cihaz koordinat gösteriyorsa, bu işe giriş yapabilmek için yeterli bence. Selamlar.

16. alfa4

Nasıl Bir GPS Almalı?

Ynt: Nasıl Bir GPS Almalı? Merhabalar, Ben de Reha Bey'in yönlendirmesiyle 60csx aldım ve çok memnunum. Sadece şunu eklemek isterim paylaştıklarınıza: El tipi bir GPS cihazından araç tipi cihazların sağladığı navigasyon/routing performansını beklemeyin. Ben bazen araçta da kullanıyorum. Sesli...
  17. alfa4

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Teşekkür ederim. Hem yeni makinemle ilgili, hem de genel konularda sürekli tarıyorum zaten forumu. Selamlar.
  18. alfa4

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba. İstanbul'dan Alper Kömürlü. Mimarım. Eski dağcılık, otomobil sporları hakemliği, motosiklet, trekking... Ama her zaman fotoğraf. Yeni dslr'me alışmaya çalışıyorum. Selamlar.

19. alfa4

Bir Dijital Makineyle Kaç Poz Çekildiğini Nasıl Anlarız?

Ynt: Bir Dijital Makineyle Kaç Poz Çekildiğini Nasıl Anlarız? Bu sanırım Reha Bey'in bahsettiği fotoğraf numaralandırma. Aynı ayar benim Pentax'da da var. Shutter counter farklı birşey sanırım. Selamlar.
  20. alfa4

en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir.

Ynt: en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir. Çok pratik ve faydalı. Paylaşım için çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri