Arama sonuçlarınız

1. yunusure

Ford Ranger Wildtrak Lastik Ve Yükseltme Için Öneri Lütfen

Selamlar,bu konu biraz boş kalmış sanırım.Geçen ay kendi araçlarımıza biraz dokunuşlar yaptık.Kısaca bilgi vereyim. Yükseltme ironman kit 3.700 tl lastik BF 285X75X16 650 X 4 =2600 jant 10'' offsetli (Markasını bilmiyorum)1.800 tl şnorkel =600 tl Dodik buswaker =3.100 tl İşçilik v.s biraz...
  2. yunusure

Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan

Arkadaşlar selam aşağıdaki araç hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan varmıdır.Daha önce sürekli amerikan kullanan birisi olarak,hiç bir bilgim yok.Ama bu araç hem düzgün gibi dursada fiyatı bana çok makul geldi...

3. yunusure

Satılık 1996 Grand Cherokee 5.2

Ynt: Satılık 1996 Grand Cherokee 5.2 Evet yıllar önce satılan araç benim:)
  4. yunusure

Suzukim Satılık

Ynt: Suzukim Satılık Teşekkür ederim.Çok keyifli bir geziydi.

5. yunusure

Suzukim Satılık

Ynt: Suzukim Satılık Güncel 19000 tl

6. yunusure

Suzukim Satılık

Ynt: Suzukim Satılık Teşekkür ettim saygıncım.İstemeyerekte olsa dalış malzemelerimi sığdırabileceğim araç lazım.
  7. yunusure

Suzukim Satılık

Arkadaşlar herkese selemlar 1995 model 1.6 16 valf klimalı suzikim satılıktır. Aracım çok temizdir.Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur.Aracı bu sene içinde sitemiz üyesi koray yamacı(yüzen adam)dan aldım.Kendisi özenle hazırlamış.Ekstra benim yaptığım hijack ve optima redtop akü takmak oldu.Satma...
  8. yunusure

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Teşekkür ederim,Türker abi iyiyim.Arada bende kaçıyorum.Kış gelsede Yamanlara atsak kendimizi. :) Bu arada bende Suzukici oldum.En yakın zamanda yamanlar gezisi yapalım.

9. yunusure

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Türker abi hayırlı satışlar

10. yunusure

Tek Ve Son Fiyat

Ynt: Tek Ve Son Fiyat Aracınızın fotoğraflarını görmemiz mümkünmüdür.Eklediğiniz resimler görünmüyor.
  11. yunusure

Satılık Defender Ambulans

Ynt: Satılık Defender Ambulans Araç henüz kimseye yar olmadı.:) İlgilenemedik.Yanlız başına hurdaya gitmeyi bekliyor.

12. yunusure

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im Saygıncım yeni aracın hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanman dileği ile,ilk fırsatta yanına gelicem.Daha öncede dediğim gibi aklına gelen sorununda beni arayabilirsin. ;)Bidonluklar aklımda ;D plakalarla getiricem.
  13. yunusure

icom ic m-401e

Ynt: icom ic m-401e Umut bey cihaz çalışır durumda hiç bir sorunu yok.
  14. yunusure

icom ic m-401e

Ynt: icom ic m-401e Cevap için teşekkür ederim.

15. yunusure

icom ic m-401e

Ynt: icom ic m-401e Faturası yok :),kesime gelen gemiden çıktı.
  16. yunusure

icom ic m-401e

Arkadaşlar telsiz konusunda hiç bir bilgim yok.Bu gün bir arkadaşımdan hediye olarak aldığım icom ic m-401e modeli ve glomex marin anten aldım.Amacım bunları aracıma takmaktı.Biraz araştırdıktan sonra anladımki yanlış yoldayım. ;D.Bu cihazlar hiç bir işime yaramıycak. Amacım normal aracıma...
  17. yunusure

Takılı Olmayan Kablo Hk.

Ynt: Takılı Olmayan Kablo Hk. 1993 modellerde OBD girişi motor kaputunun içindedir.Sizin tarif ettiğiniz soket büyük ihtimal,klima kontrol düğmelerinin altındaki yol bilgisayarının vic ekranın soketi olmalı.

18. yunusure

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Çok güzel fotoğraflar.Bende her fırsatta yamanlara vururum kendimi,nedense çok keyifli oluyor.Girmediğim yolu patikası kalmadı.Türker abicim,allah korusun sende benim gibi tek gidiyosun.Eğerki oralarda kalırsan bana bir telefon açman yeter.0535 368 49...
  19. yunusure

İzmirde Jeep özel servisi?

Ynt: İzmirde Jeep özel servisi? Ayhan selam kardeşim nasılsın.Kardeşimede aldık 96 model ilk fırsatta yanındayız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR