Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Öncelikle forumdaki saygıdeğer büyüklerime saygılarımı, yaşıtlarım ve küçüklerime sevgilerimi gönderiyorum.
Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. Belki bu link verilmiştir ama...
Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi
Merhaba,
Ben de uzun inceleme ve araştırmalar sonucunda Boreal Atlas modelini aldım. Aldığım dönemde piyasa da kolay kolay bulunmuyordu. Outdoor sitelerinde ayak numarama uygununu bulamadım ve bir günümü bu ürünü arayıp bulmakla geçirdim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiat-ducato-57bin-km-de-72821259/detay
Merhaba,
Uzun zamandır ayrıntılı bir şekilde forumu takip edemiyorum. Daolayısıyla bu ilanın takip edilip edilmediğini...
Aracın resimlerinde (oto pert) isimli not var. Hatasız ve orijinal olması çok mantıklı bir ifade değil sanki
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Allah mekanını cennet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Her ne kadar tanımasamda nur içinde yat FARUK ABİCİĞİM.
Ynt: Emircan Ameliyat İçin YARDIM Bekliyor...
Saygıdeğer Gezenbilir Ailesi,
Konu ile alakalı son gelişmeler hakkında bilgi vermek istiyorum. Perthes hastalığıyla mücadele eden Emircan kardeşimiz için İstanbul'da bir hanımefendinin girişimiyle Memorial Hastanesinden Prof.Dr.Tuncay CENTEL'e...
Ynt: İğneada'ya Gitmeden Önce Muhakkak Okuyunuz!
Merhaba,
Ben Trakyalı olduğum için Trakya rehberi sitesini sürekli takip ediyorum. Sanırım Orhan Bey vefat etmiş. Kendisine Allah tan rahmet diliyorum.
Saygılarımla,
Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi
Yankı Bey,
Boreal atlas modelini almayı düşünüyorum. Gezenbilir üyeleri için Adrenalin firmasında herhangi bir indirim uygulanıyor mu? Eğer böyle bir uygulama varsa bunun için nasıl bir yol izlememiz veya Gezenbilir üyesi olduğumuzu nasıl ibraz...
İlginize teşekkür ederim. Son dönemde araç muayene ve ruhsat işlemleri büyük sorun teşkil ediyor. Zaten ben de önce başımızı sokacağımız bir evimiz olsun düşüncesiyle eve öncelik verdiğim için bu hayalimi de bayağı bir ertelemek...
Çok teşekkür ederim. Ben de bu işin çok acemisi olduğumdan Westfalia yı aracın tipi olarak biliyordum.
Merhaba,
Ben sitenizin yeni üyelerindenim. Her ne kadar işim gereği gezme imaknım olmasa da bu muhteşem site sayesinde Türkiye ve Dünya yı keşfediyor ve bilgi sahibi olmak istediğim her konuda çok şeyler öğreniyorum. Emeği geçen...
Ynt: Hayrabolu
Merhaba bende İstanbul da yaşıyorum ama ortaokul son sınıfa kadar yaz tatillerim hep köyde geçti. Anne tarafım Baltacılar olarak tanınıyor Hayrabolu da. Baba tarafım Kandamış köyünden
Tüm Ayrabollulara sevgi ve selamlar
Selam,
Gezenbilir.com sitesine yeni katılan biri olarak öncelikle kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Adım Cemil. 37 yaşında 2 çocuk babası gezmeyi çok seven ama bir türlü fırsat bulamadığı için bu zevkini sizlerin gezi fotoğraflarıyla tatmin etmeye çalışan zamanında izcilik de yapmış bir...