Arama sonuçlarınız

1. PARATROOPER

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.youtube.com/watch?v=GIG9P0lB1iA&sns=fb tesadüfen gördüm paylaşmak istedim

2. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Daha önce 45.000 TL lik bir fiyattan 37.000 e düşmüş.
  3. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Öncelikle forumdaki saygıdeğer büyüklerime saygılarımı, yaşıtlarım ve küçüklerime sevgilerimi gönderiyorum. Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. Belki bu link verilmiştir ama...

4. PARATROOPER

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi Merhaba, Ben de uzun inceleme ve araştırmalar sonucunda Boreal Atlas modelini aldım. Aldığım dönemde piyasa da kolay kolay bulunmuyordu. Outdoor sitelerinde ayak numarama uygununu bulamadım ve bir günümü bu ürünü arayıp bulmakla geçirdim...
  5. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ilk-sahibinden-55444417/detay ilgimi çekti ancak acemi olduğumdan büyüklerimin yorumlarını bilmek isterim

6. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiat-ducato-57bin-km-de-72821259/detay Merhaba, Uzun zamandır ayrıntılı bir şekilde forumu takip edemiyorum. Daolayısıyla bu ilanın takip edilip edilmediğini...

7. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aracın resimlerinde (oto pert) isimli not var. Hatasız ve orijinal olması çok mantıklı bir ifade değil sanki
  8. PARATROOPER

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah mekanını cennet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Her ne kadar tanımasamda nur içinde yat FARUK ABİCİĞİM.
  9. PARATROOPER

Emircan Ameliyat İçin YARDIM Bekliyor...

Ynt: Emircan Ameliyat İçin YARDIM Bekliyor... Merhaba, Emircan'ın Florence Nigthingale Hastanesinde yapılan muayenesi ile ilgili epikriz raporu ve radyolji raporu ektedir. Saygılarımla,

10. PARATROOPER

Ynt: Emircan Ameliyat İçin YARDIM Bekliyor... Saygıdeğer Gezenbilir Ailesi, Konu ile alakalı son gelişmeler hakkında bilgi vermek istiyorum. Perthes hastalığıyla mücadele eden Emircan kardeşimiz için İstanbul'da bir hanımefendinin girişimiyle Memorial Hastanesinden Prof.Dr.Tuncay CENTEL'e...

11. PARATROOPER

İğneada'ya Gitmeden Önce Muhakkak Okuyunuz!

Ynt: İğneada'ya Gitmeden Önce Muhakkak Okuyunuz! Merhaba, Ben Trakyalı olduğum için Trakya rehberi sitesini sürekli takip ediyorum. Sanırım Orhan Bey vefat etmiş. Kendisine Allah tan rahmet diliyorum. Saygılarımla,
  12. PARATROOPER

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi Yankı Bey, Boreal atlas modelini almayı düşünüyorum. Gezenbilir üyeleri için Adrenalin firmasında herhangi bir indirim uygulanıyor mu? Eğer böyle bir uygulama varsa bunun için nasıl bir yol izlememiz veya Gezenbilir üyesi olduğumuzu nasıl ibraz...

13. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Çok teşekkür ederim Yusuf Bey, Allah evi olmayan herkese nasip etsin
  14. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlginize teşekkür ederim. Son dönemde araç muayene ve ruhsat işlemleri büyük sorun teşkil ediyor. Zaten ben de önce başımızı sokacağımız bir evimiz olsun düşüncesiyle eve öncelik verdiğim için bu hayalimi de bayağı bir ertelemek...
  15. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Çok teşekkür ederim. Ben de bu işin çok acemisi olduğumdan Westfalia yı aracın tipi olarak biliyordum.

16. PARATROOPER

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, Ben sitenizin yeni üyelerindenim. Her ne kadar işim gereği gezme imaknım olmasa da bu muhteşem site sayesinde Türkiye ve Dünya yı keşfediyor ve bilgi sahibi olmak istediğim her konuda çok şeyler öğreniyorum. Emeği geçen...
  17. PARATROOPER

Hayrabolu

Ynt: Hayrabolu Merhaba bende İstanbul da yaşıyorum ama ortaokul son sınıfa kadar yaz tatillerim hep köyde geçti. Anne tarafım Baltacılar olarak tanınıyor Hayrabolu da. Baba tarafım Kandamış köyünden Tüm Ayrabollulara sevgi ve selamlar
  18. PARATROOPER

Selam, Gezenbilir.com sitesine yeni katılan biri olarak öncelikle kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Adım Cemil. 37 yaşında 2 çocuk babası gezmeyi çok seven ama bir türlü fırsat bulamadığı için bu zevkini sizlerin gezi fotoğraflarıyla tatmin etmeye çalışan zamanında izcilik de yapmış bir...

Geri