Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1995 model cherokee 5.2 hakkında yardımm..
2 ve 3' üncü maddelerde yazmışsın ne zararı olduğunu.
4. madde de ise alttarafı bir kol çekeceksin. Ama bunu sanırım espiri olsun diye yazdın sen.
Ynt: fiyatı yüksek ilanlara müdahale etmek doğru mu?
Kırıcı olmadan söylenebilir görüşündeyim. Sonuçta alıcı olacak olanlarda bizden birileri olacaktır.
Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?
Her bir yorumu büyük dikkatle okudum ve bazen güldüm, bazen üzüldüm. Bizler Rambo gibi dayanıklı , Conan gibi acıya dayanıklı savaşçıda olabiliriz. Sadece konuyu açan arkadaşımın dediği gibi çocuklarımızın uyurken o minik elleri ve...
Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)
Arif abi;
bak ekte bulunan sayfayı incele istersen. Buna benzer bir ürünün bana tanıtımını yapmışlardı ama kartını bulamıyorum. Evlerin duvarlarına sıva altı kablo döşeyerek ısıtma yapılıyordu. Güce göre 12v-24v-110v ve 220v uygulaması...
Arif abi Nexans' ın konfor kablosuyla su ve pis su borularını sarsan donmaya karşı etkili olurmu acaba 12v çalışıyorlar aklıma geldi.
http://www.nexansatac.com/yerden_isitma_kullanim_alanlari_boru_koruma.asp
Vay abim içimi titrettin yine. Bir gün boşlukta yanına gelmek için arıyacağım ve sen yine yollarda olduğunu söyleyip beni yıkacaksın :D
Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var
Murat067 ve Barbecue 'nin yazdığı ve tavsiye ettiklerine sonuna kadar katılıyorum en son XJ kasa Cherokee aracım LPG sisteminde ki kısa devre sonucu yanmaya başladığında arabayla giderken hissetmedim bile. Eşimin yardımıyla yangını...