Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Hava girişi parçası isteyen (imalat yaptırıcaz)
Tabi ki. Kalıp olduktan sonra pleksi veya pvc malzeme farketmez. Dodik malzemesi uygun olur mesela.
Sent from my phone
Ynt: Cj Hava Girişi Parçası İsteyen (imalat Yaptırıcaz)
Ercan, malzeme olarak şeffaf siyah mika demişsin ama görüntüyü bozar, güzel durmaz. Mat siyah malzemeden yapılırsa dodikler ve hardtop ile de uyumlu olur.
Ynt: Branda Kumaşı-yardım
Yaptığın bakım ve değişikliklerle Willys orijinal ölçülerine geldiğine göre neden orijinal tente düşünmüyorsun. Çok hafif kusurları olan tenteler ucuz fiyatlarla ara sıra ebay'e düşüyordu. Hatta bir ara örnek diye bana linklerini göndermiştin. Tenteyi dikene kadar...
Ynt: Bu da benim keyifhanem
Aynen söylediğin gibi. Benim önceki muayenede yazılan "Kısa huzmeli far ayarı düşük" ve "Kısa huzmeli far yönü hatalı" hafif kusurları iki yıl içinde kendi kendine düzelmiş :)
Sent from my phone
Seni gözlük takmaktan kurtarayım. Plakayı ve sol üstteki rapor numarasını tüv sitesindeki sorgulama ekranına gir, rapor karşına çıkıyor.
Sent from my phone
Ölçü aletleri bozuktur, çekme yok. Muayeneye girmeden önce benzin istasyonunun kaymak gibi betonunda 4 - 5 kere kazık fren yaptım, sonra yarım saat altüst olmuş bagajı yeniden yerleştirmek zorunda kaldım :)
Sent from my phone
Kasa ve kapı işi şekillendiğine göre ölçüleri alıp uygun kanvası bulana kadar geçen yıl hazırladığın brandayla bir tente dik. Hem elini alıştırmış olursun hem belki kışı geçirtecek kadar iyi birşey çıkar ortaya.
Sent from my phone
Seyit, neredeyse birbuçuk yıldır elbirliğiyle sanal ortamda tente dikiyoruz ama bir türlü hayata geçiremedik. Elini çabuk tut, sonbaharın yarısını yedik kışa girmek üzereyiz. Korkarım sonunda üzerine naylon çekip öyle dolaşacaksın Willys'le :)
Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler
Her meslek sahibinin mutlaka iyisi de kötüsü de vardır. Parçacılar ve tamirciler için "hepsi" diye genelleme yapmanız hoş olmamış. Muayenesi yapılmış olan temiz bir araç aldığınızı söylemişsiniz ama 3j3b diye bir model yok (CJ3b demek istediyseniz...
Ynt: Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge
Ercan, o firmanın üretici olduğunu sanmıyorum. Orijinalden şaşma, değiştirmen gerektiğinde de Autometer veya VDO arasında tercih yap. Bu firmaların işi bu, fason çalışmıyorlar ve güvenilir firmalar.
Ynt: Cj5 Restorasyon
Kolay gelsin demek adettendir ama gerçekten zor bir işe soyunmuşsunuz.
Takıldığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırız, en azından fikir katkımız olsun.
:) Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Kesin kararlıyım, ne kaputu açarım ne de kafa yorarım. Ampul bile değişecekse doğru servise. Kedi bile motorda girecek yer bulamadı. Gözünü seveyim CJ ' nin.
Sent from my phone
Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem
Ailenin arazilerinden Pajero Pinin gitti, toruna hazırlık olsun diye benim CJ'nin torunu Jeep KJ geldi. Daha karmaşık, daha elektronik ve daha plastik. Isınamadım, açıkcası ürktüm ama umarım alışırım. Ne de olsa Jeep :)