Arama sonuçlarınız

1. johnplayer

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Umut Bey , dediğiniz değer maalesef mümkün değil bu arabaların doğasına aykırı :) hesaplamanızda mutlaka bir hata var . fabrika verisi bile ortalama 15lt benzinde lpg ile %20 fazla tüketim desek oda 18 litre yapar , kaldıki araçlarımız 19 - 20 yaşlarda illaki fabrika değerlerini biraz daha...

2. johnplayer

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Bende de aynı model hatta aynı renk araç var . prins lpgli , şehir içi 20 -21 litre değerlerinde sarfiyatım var . bir çok defa test ettim. aşağı yukarı dediğin rakamlara denk geliyor . Normal . linkdeki ilanda vatandaş şehirler arası 0,20 lira yazmış :) 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 30.000 TL...
  3. johnplayer

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Bende de aynı model hatta aynı renk araç var . prins lpgli , şehir içi 20 -21 litre değerlerinde sarfiyatım var . bir çok defa test ettim. aşağı yukarı dediğin rakamlara denk geliyor . Normal . linkdeki ilanda vatandaş şehirler arası 0,20 lira yazmış :) 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 30.000 TL...

4. johnplayer

Suzuki Jimmy Ariyorum

Ynt: Suzuki Jimmy Ariyorum ilginiz için teşekkürler. Aracı peder bey e arıyorum :) standart hali ile olmasını isteyecektir.
  5. johnplayer

Suzuki Jimmy Ariyorum

Ynt: Suzuki Jimmy Ariyorum evet doğru iyi bilirim .ancak mesajı telefondan atmıştım sözlük yazarken bazen bazen başka birşeye düzeltiyor gönderdikten sonra farkettim . sonradan düzeltilmiyor hoş anlayan zaten anlıyor.

6. johnplayer

Alınık Jimny

Arkadaşlar 2005 ve sonrası jimny ariyorum. Satmak isteyenler ve ya tavsiyesi olanlar bilgi verirse sevinirim. Saygilar

7. johnplayer

Suzuki Jimmy Ariyorum

Merhabalar Tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Saygilar
  8. johnplayer

Tenteli 96 Model Samurai- Orjinal 26.000km'de

Ynt: Tenteli 96 Model Samurai- Orjinal 26.000km'de Merhabalar araç çok temiz zaten 26000km de. Fiyat konusunda yorum yapmayacağım. Hayırlı satislar
  9. johnplayer

Discovery Td5 2004

-180.000 km de bakımlı -Değişen parçası yok . 3 yerinde parça boya mevcut -Çok temiz bir araç . motoru şanzumanı çok düzgün . - lastikleri 1 aylık geolander ayrıca 4 adet michelin kullanılır durumda bir takım lastik. - yedek anahtarı mevcut . sigara içilmemiştir. tavanı tabanı cok temizdir. -...

10. johnplayer

Diagnostic Cihazlar

Ynt: Diagnostic Cihazlar elm327 tipi cihazları discotd5 de kullanan varmı?

11. johnplayer

Disco Td5 Aman Dikkat

Arkadaşlar 2 gün önce doğal gaz almak için ptt nin önüne aracı parkettim. işim bitti araca bindim kontak.. tık yok immo çalışmıyor. haydaaa uzaktan kumanda da çalışmaz oldu . Engin kardeşimi aradım (Alp mekanik Engin Urgancı) ''postanedeki antenler yayınlar vs etkilemiş olabilir aracı 3-4...
  12. johnplayer

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim Aracınız hayırlı uğurlu olsun . serviste diagnostic cihaza bağlayıp hata sorgulaması yaptırdınız mı ?

13. johnplayer

Bu Nedir?

Ynt: Bu Nedir? yorumlarınızda isabet ettiniz. teşekkür ederim. bir yardım daha lütfen bu sensörün üst kapağı bende yok aradım çıkmadı parça numarası veya başka isimde olabilirmi?
  14. johnplayer

Bu Nedir?

Arkadaşlar resimde daire ile cizdiğim sensöre benzer şey nedir . yardım lütfen
  15. johnplayer

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi Teşekkürler uğur bey Anladigim kadarıyla mobil 3000 fe 5w30 7lt full synthetic yağ ideal gibi duruyor. Ankarada sıcaklık pek 35 i geçmez.

16. johnplayer

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi Servet bey ; 10w 60 aralığı cok fazla değilmi, td5 için neye göre bu tavsiyede bulundunuz acıklarmısınız. teşekkürler.
  17. johnplayer

Disco Td5 Yağ Seçimi

Arkadaşlar disco td5 için en iyi yağ hangisi? forumda araştırdım ama bulamadım . Yurt dışı sitelere baktım herkes farlı şey söylemiş kafam karıştı :) tavsiyeleriniz olursa sevinirim .
  18. johnplayer

Discovery Mi Proda Mı

Ynt: Discovery Mi Proda Mı O bütçe ile bence Rubicon bakın derim. kişsel görüşümdür.

19. johnplayer

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen Enis bey Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Araç da ön cam ısıtmalı koltuklar tam deri ve ısıtmalı ama elektrik hareketli değil. O zaman hse de olmaz degilmi
  20. johnplayer

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen Burak Bey Link i göremedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri