Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umut Bey , dediğiniz değer maalesef mümkün değil bu arabaların doğasına aykırı :) hesaplamanızda mutlaka bir hata var . fabrika verisi bile ortalama 15lt benzinde lpg ile %20 fazla tüketim desek oda 18 litre yapar , kaldıki araçlarımız 19 - 20 yaşlarda illaki fabrika değerlerini biraz daha...
Bende de aynı model hatta aynı renk araç var . prins lpgli , şehir içi 20 -21 litre değerlerinde sarfiyatım var . bir çok defa test ettim. aşağı yukarı dediğin rakamlara denk geliyor . Normal .
linkdeki ilanda vatandaş şehirler arası 0,20 lira yazmış :) 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 30.000 TL...
Bende de aynı model hatta aynı renk araç var . prins lpgli , şehir içi 20 -21 litre değerlerinde sarfiyatım var . bir çok defa test ettim. aşağı yukarı dediğin rakamlara denk geliyor . Normal .
linkdeki ilanda vatandaş şehirler arası 0,20 lira yazmış :) 1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 30.000 TL...
Ynt: Suzuki Jimmy Ariyorum
evet doğru iyi bilirim .ancak mesajı telefondan atmıştım sözlük yazarken bazen bazen başka birşeye düzeltiyor gönderdikten sonra farkettim . sonradan düzeltilmiyor hoş anlayan zaten anlıyor.
-180.000 km de bakımlı
-Değişen parçası yok . 3 yerinde parça boya mevcut
-Çok temiz bir araç . motoru şanzumanı çok düzgün .
- lastikleri 1 aylık geolander ayrıca 4 adet michelin kullanılır durumda bir takım lastik.
- yedek anahtarı mevcut . sigara içilmemiştir. tavanı tabanı cok temizdir.
-...
Arkadaşlar
2 gün önce doğal gaz almak için ptt nin önüne aracı parkettim. işim bitti araca bindim kontak.. tık yok immo çalışmıyor. haydaaa uzaktan kumanda da çalışmaz oldu . Engin kardeşimi aradım (Alp mekanik Engin Urgancı) ''postanedeki antenler yayınlar vs etkilemiş olabilir aracı 3-4...
Ynt: Bu Nedir?
yorumlarınızda isabet ettiniz. teşekkür ederim. bir yardım daha lütfen bu sensörün üst kapağı bende yok aradım çıkmadı parça numarası veya başka isimde olabilirmi?
Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi
Teşekkürler uğur bey
Anladigim kadarıyla mobil 3000 fe 5w30 7lt full synthetic yağ ideal gibi duruyor. Ankarada sıcaklık pek 35 i geçmez.
Arkadaşlar
disco td5 için en iyi yağ hangisi? forumda araştırdım ama bulamadım . Yurt dışı sitelere baktım herkes farlı şey söylemiş kafam karıştı :) tavsiyeleriniz olursa sevinirim .
Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen
Enis bey
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Araç da ön cam ısıtmalı koltuklar tam deri ve ısıtmalı ama elektrik hareketli değil. O zaman hse de olmaz degilmi