Arama sonuçlarınız

1. Z

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Gece foto.larınızı güneş batmadan,lışıkların yeni yandığı anda,çevredeki objelerinde belirgin ,gökyüzününde mavi olduğu ve tripod ile çekerseniz daha güzel sonuçlar alırsınız ve emeğinizde boşa gitmez.Gündüz fotolarınızın çoğu...

2. Z

Kişisel Galeri (@hu)

Ynt: Kişisel Galeri (@hu) İlk başlangıç için güzel foto.lar,ışık ve kompozisyona da dikkat ettikçe daha güzel olacağına ınanıyorum.
  3. Z

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Galata kulesinin foto.sunda ufuk çizgisi çok aşağıda,bulunduğun yakayıda kompozisyona katarsan daha iyi olur sanırım.Sevgilerle.

4. Z

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Ğüzelim papatyan net değil,tamamını almadığın içinde yazmazsan bilemeyecektik.sevgilerle..
  5. Z

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Boğaz fotoğraflarını çekerken bulunduğun kıyıyıda alıp her iki yakayıda kompozisyonda gösterirsen daha güzel foto.lar çıkar.Sevgilerle.

6. Z

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Amatör ve başlangıç için güzel fotoğraflarınızda var.Geliştirmek için kompozisyon,ışık ve kontrasta dikkat ederseniz daha güzel olur çünkü o anlar önemli tekrar yaşanmaz.Başarılar.

7. Z

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) amaç +2 yi 0(sıfır)olarak ayarla 4.5 ise bu F(diafram)ayarıdır modu f.moduna getir,zamanı(15'')makine ayarlasın,gece fotolarınıda hava tam kararmadan gökyüzü mavi iken tripod ile çek,sorunun düzelir.
  8. Z

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gerçekten ben de öyle düşünüyorum.
  9. Z

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu forumu 4x4 araç ararken web sitesinden buldum.Kafama göre bir site olduğu için üye oldum.Adana'lıyım,tıp doktoruyum,AFAD üyesiyim,doğa ,arabalar,zeytincilik..., ilgi alanım.Adana ile ilgili forum üyelerine yardımcı olabileceğim birşey olursa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri