Arama sonuçlarınız

1. mzozturk

Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik..

Ynt: Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik.. Tabi ki, ne zaman isterseniz başkanımızla görüşürüz, belirli bir tarih için randevu alırız, istekler dile getirilir ve güzel bir organizasyon yapılabilir.

2. mzozturk

Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik..

Ynt: Ayaş'ta Sıra Dışı Piknik.. Ben Ayaş'lı gezenbiliriclerdenim. Bence burada belediye yönetimini suçlamak yersiz, öncelikle insanlarımız bilinçli olmalılar. Ayrıca Belediye Başkanımız o kadar halk içindedir ki, isteyen herkes anında gider görüşür, telefon eder vs. Eminim ki gezenbilirciler...
  3. mzozturk

Kişisel Galeri (mzozturk)

Tüm gezenbilir.com üyelerine merhabalar, bende kendimce güzel olduğunu düşündüğüm, oradan buradan bir kaç fotoğraf eklemek istedim.

4. mzozturk

Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu

Ynt: Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu Yollar asfati binek araçla rahatlıkla gidilir. Bu gün bir de kar yağmış ki, tadına doyum olmaz oraların.
  5. mzozturk

Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu

Ynt: Ankara - Ayaş - Beypazarı Kıbrıscık Yolundan Bolu Yolculuğu Selam arkadaşlar, biraz geç olmuş ama bende gpx formatında gps bilgilerini paylaşayım. Yol Ayaş'tan başlıyor, Beypazarı, İnözü Vadisi, Karagöl gölü, Kıbrısçık, Karaköy ve Gölcük Gölü'nden sonra Bolu da sona eriyor. Toplam 125 km...

6. mzozturk

Google Latitude; Arkadaşlarınızı İzleyin

Arkadaşlar bilmiyorum bu konu daha önce işlendimi, baktım ben göremedim. Google'nin yeni bir ücretsiz hizmeti var. İsmi "Latitude". Nokia s60 yazılımını kullanan hemen tüm nokia telefonlar ve bazı diğer telefonlarda çalışıyor. Öncelikle http://mobile.google.com adresinden googlemaps'ı indirip...

7. mzozturk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar! Ben Ankara'dan Mehmet Öztürk, 36 yaşındayım. Yeni yerler görmek, doğa ve av hobilerim arasında. En çok istediğim şey ise, yelken kanat ile uçmak, umarım bir gün yaparım. Görüşmak üzere.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri