Arama sonuçlarınız

1. zerak1

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bıçağınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Smith Wesson markasına ait bir kaç bıçağım var. (küçük çaplı bıçak koleksiyoncusuyum) Bu bıçaklar oldukça kullanışlı bıçaklardır. Tek sorun olarak teflon kaplı olan bıçakların boya vermesini gösterebilirim. Ayrıca piyasada bu ürünlerin oldukça fazla...

2. zerak1

Avusturya'lı

Ynt: Avusturya'lı Kazasız belasız güle güle kullanın. Motor cidden hoşmuş.
  3. zerak1

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Hoy me he despertado Con mucha tristesa Sabiendo que mañana Ya te vas de mi (aahhh)

4. zerak1

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? George LaMond - Que Te Vas
  5. zerak1

Garmin Gps map 60 CSx 480 TL

Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL Alet az önce satılmıştır. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Alan arkadaş güle güle kullansın.

6. zerak1

Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL Garmin GPS map 60 CSx modeli 25-02-2010 tarihi itibari ile 1016 tl ye satılıyor. Bu fiyat KDV dahil fiyatıdır. 560 $ + KDV = 660 dolar yapıyor. Güncel dolar kuru 1.54 .... BEN 480TL ye satıyorum. SORUNSUZ ALET... YARI FIYATINDAN UCUZ.

7. zerak1

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Cuba Clup - Suavemente
  8. zerak1

360 Derece Fotoğraf Çekebilmek için Gerekli Ekipman ve Tekniği

Ynt: 360 Derece Fotoğraf Çekebilmek için Gerekli Ekipman ve Tekniği 3D yada kendi içerisinde devam eden panoramik resimler için ipix diye bir program kullanıyordum. Bu program dışarıya özel bir format olarak resimleri veriyor ve herhangi ek bir programa gerek kalmadan resim içerisinde hareketi...
  9. zerak1

Makine Tercihi Yaparken

Ynt: Makine Tercihi Yaparken Büyükbabmın teşviki ile fotoğrafçılıkla tanıştım. Kendi makinesi zenith ile başladım. Canon ile deva mettim. Nikon D40 ve daha sonra D90 aldım. Yeni başlayanlara giriş seviyesi dijital slr lerden öneririm. Eğer elinizde imkanınız varsa Yurt dışından almanız daha...

10. zerak1

Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL Alette herhangi bir sorun yoktur, çiziksizdir. Tek dezavantajı ingilizce olmasıdır. Bakırkoy ve çevresinde oturanlara elden teslim ederken aleti deneyebiliriz.... :)

11. zerak1

Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL the venturer teşekkürler. Baytekini aradım 99+KDV ye yükleme yapılıyor.
  12. zerak1

Media Markt

Ynt: Media Markt iyi niyet gostergesi olarak uyari mesaji cektikten sonra firmayi dava edebilirsiniz. Aldiginiz urunun fiyati ne kadar bilemiyorum ama Tuketici mahkemeleri dusuk fiyatli davalara bakiyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam 2.000 Tl ye kadar. Firmalar 30 is gununu gecen urunlerde para...

13. zerak1

HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!

Ynt: HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa! Servislerde urununuzu teslim ederken zabıt tutturmanız gereklidir. Bu zabitta aletin hangi noktalarinda neler oldu, kod numarasi, cesitli ozellikleri ve sizin rahatsizlik duydugunuz hatalara benzer durumlar v.b. yazilir. Urunu alirken...
  14. zerak1

Koordinatlari tespit etmek icin amerikadan aldigim Garmin GPS map 60CSx i askere gidecegim icin satiyorum. Urunun kutusu durmaktadir. 4 yada 5 kez kullanildi. Amerika base map vardir. TURKIYE haritasi YOKTUR. BAYTEKIN de yuklemesi yapilmaktadir. 480 TL ye satacagim. Bakirkoy ve cevresinde...
  15. zerak1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Murat Bey, İlginize teşekkür ederim. Hoş bulduk. Umarım etkinliklerinizde tanışabilriz. Görüşmek dileğiyle...

16. zerak1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba, Google' da GPS ler için arama yaparken şans eseri gezenbilir.com' a girdim. İyi ki böyle bir siteye denk gelmişim. Sitenin içeriği ve konusunda bilgi sahibi kişilerin söyledikleri çok hoşuma gitti. Site kullanıcıları ve...
  17. zerak1

Naht Sanatı

Ynt: Naht Sanatı Mete Bey, Çok zahmetli bir o kadar da hoş çalışmalarınız var. Elleriniz dert görmesin, elinize sağlık.
  18. zerak1

Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) Garmin 60 Csx modeline sahibim. GPS yogun ormanlık alanda uydulara kilitlenememekte ve topografik haritayı boş verin konumlama bile yapamamktadır. Her zaman için bulunduğunuz bölgenin eş yükselti eğrilerini içeren kağıda basılmış bir kopyasını...

19. zerak1

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping 2001 yılında üniversitemize gelen vinç sayesinde bungee jumping yapma fırsatını yakalamıştım. Başlangıçta hiç heyecanım yoktu, taa ki ayağımdaki halatların yerden kesilmesi ve beni aşağıya doğru çekmesiyle farkındalığımın arttı. Bir adrenalin bombardımanına...
  20. zerak1

Yurtdışından Alış - Veriş

Ynt: Yurtdışından Alış - Veriş Yurt dışı alışverişlerde imkanınız varsa oradaki tanıdıklarınızı yada direk olarak bu işi yapan insanları tercih etmeniz gereklidir. Yurt dışından yolcuyla gelen eşyalar (yasal sınırlar içinde) TÜRKİYE ye sokulabilmektedir. Örnek oalrak 5.000 $ lık bir laptop...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri